טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לאחרונה חל שינוי בהתנהגות בני הבן שנה ותשעה חודשים. מילד רגוע ונוח הוא הפך לאחרונה להיסטרי. בעיקר לקראת שינת לילה הוא מתנגד למקלחת (מתעקש לחבק אותי כל הזמן) וממש בוכה בצורה היסטרית כאילו חסר לו אויר. לאחר שאני משכיבה אותו לישון הוא נרגע, אבל יכול לצאת מהמיטה אפילו 50 פעם ולבוא אלינו, ואנחנו מחזירים אותו ברוגע למיטה או לחלופין צריך לשבת איתו עד שיירדם. כל הסיפור התחיל מאז שהחלפנו לו את מיטת התינוק למיטת מעבר שהוא יכול לצאת ממנה. האם ייתכן שהכל נובע מזה?
תודה מראש,
אמא מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אולגה, יכול להיות שמשהו במיטת מעבר גורם לו להרגיש חשוף ולא מוגן. יכול גם שיש עוד דברים שמשפיעים עליו, אני לא יכולה לדעת בלי הלכרי אתכם (האם את בהריון וחושבת שהוא לא ידוע?) חשוב להיות סבלניים אך עם זאת להציב גבול בצורה תקיפה וברורה. לא להתרשם מהבכי יותר מדי, ולא לנסות להרגיע המון. להמשיך ולהיות עקביים בהחזרתו למיטה שלו כשהוא קם, ולא לקחת אותו למיטה שלכם בשום שלב. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד