שינוי בהתנהגות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שינוי בהתנהגות
    אולגה
    16/10/2012

שלום,

לאחרונה חל שינוי בהתנהגות בני הבן שנה ותשעה חודשים. מילד רגוע ונוח הוא הפך לאחרונה להיסטרי. בעיקר לקראת שינת לילה הוא מתנגד למקלחת (מתעקש לחבק אותי כל הזמן) וממש בוכה בצורה היסטרית כאילו חסר לו אויר.
    לאחר שאני משכיבה אותו לישון הוא נרגע, אבל יכול לצאת מהמיטה אפילו 50 פעם ולבוא אלינו, ואנחנו מחזירים אותו ברוגע למיטה או לחלופין צריך לשבת איתו עד שיירדם. כל הסיפור התחיל מאז שהחלפנו לו את מיטת התינוק למיטת מעבר שהוא יכול לצאת ממנה.
    האם ייתכן שהכל נובע מזה?

תודה מראש,

אמא מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי בהתנהגות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי בהתנהגות - תגובה

סמדר ריינר
    17/10/2012

שלום אולגה,
    יכול להיות שמשהו במיטת מעבר גורם לו להרגיש חשוף ולא מוגן. יכול גם שיש עוד דברים שמשפיעים עליו, אני לא יכולה לדעת בלי הלכרי אתכם (האם את בהריון וחושבת שהוא לא ידוע?)
    חשוב להיות סבלניים אך עם זאת להציב גבול בצורה תקיפה וברורה. לא להתרשם מהבכי יותר מדי, ולא לנסות להרגיע המון. להמשיך ולהיות עקביים בהחזרתו למיטה שלו כשהוא קם, ולא לקחת אותו למיטה שלכם בשום שלב.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו