בן שרוצה להיות בת..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן שרוצה להיות בת..
    ורד
    17/10/2012

שלום רב,בני בן ארבע שנים כבר מגיל צעיר אהב שמלות ואביזרים של בנות כמו קשתות וכל מיני ..הוא משחק בבות ,רוקד ומבקש להיות בת,הוא מבין שהוא בן אבל כל יום כשחוזר מהגן מוריד את הבגדים לובש גופיית סבא רוקד משחק במשחקי בנות יש לציין שיש לו אחות גדולה ואח גדול הוא גם בהחלט משחק עם אחיו במשחקי בנים ומבין שאנחנו כועסים ובכלל לא מעודדים את ההתנהגות הזו,קונים לו משחקי בנים שהוא משחק בהם ומעודדים את ההתנהגות "המקובלת" אבל תמיד חוזר גם למשחקי הבנות רוקד,שר וכאלה מה עלי לעשות??האם לאפשר לו בבית "להתחפש" יש לי הרושם שאם אמנע ממנו הוא פשוט ירצה את זה יותר .. הרי שאם יש לו נטייה כלשהי לא אוכל לשנות זאת ואקבל אותו כמו שהוא .האם כדאי למנוע ממנו "להיות מה שהוא רוצה---בת- או לאפשר לו בתוך הבית להיות מה שהוא רוצה ואולי אז הוא פשוט ימצא את זה ויעבור הלאה??אם כן באיזה מינון לאפשר לו מתי כן ומתי לא ?? מה להגיד לו כשהוא עומד מולי ואומר לי "אמא אני רוצה להיות בת" ואיפה אפשר להתייעץ ע"י מומחה קצת יותר לעומק?תודה ויום נפלא
    עלי לציין שהוא גם מאוד שובב ובהחלט יודע להיות בן !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן שרוצה להיות בת..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שרוצה להיות בת.. - תגובה

סמדר ריינר
    17/10/2012

שלום ורד,
    נשמע לי שאת בעצמך יודעת את התשובות לשאלות שלך. כלומר אם זה מה שהוא רוצה לא יעזור לך אם תמנעי ממנו, ובדאי שאין טעם לכעוס עליו, ואם "הוא יודע שאנחנו כועסים " זה לא כדאי, משדר לו דחייה ולא עוזר. אני גם לא יכולה להבטיח לך שאם תאפשרי את זה הוא ימצה את זה וזה יעבור לו. עוד מוקדם לדעת את זה. הדבר היחיד שאתם יכולים לעושת כרגע הוא להתערב כמה שפחות, ולקבל אותו כפי שהוא.
    אפשר על דרך החיוב לנסות לעודד אותו למשחקי בנים, אבל לא הייתי אוסרת או משדרת חוסר שביעות רצון או מנסה למנוע משחקי בנות.
    אני לא מכירה אנשי מקצוע שמתמחים בנושא של זהות מינית ונטייה מינית בגיל כה צעיר. אם את מעוניינת בייעוץ יותר מעמיק את יכולה לפנות לפסיכולוג או פסיכורתפיסט שעובד עם ילדים באיזור מגורייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו