תינוקי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תינוקי
    אפרת
    17/10/2012

היי, בני בן 11 חודשים...הייתי רוצה לדעת באיזו גישה לפנות אליו כאשר צריך להציב לו גבלות כגון: לא לגעת במחשב או כל חפץ מסויים...בד"כ אני אומרת לו "לא" ונראה לי שזה לא כ"כ מתאים לחזור על עצמי בכל דבר שהוא נוגע.

אנחנו עדיין גרים אצל סבא וסבתא מהלידה, יש לי תחושה שהוא מתחיל להיות מפונק מדי, האם יש "כללים" מסויימים שלא כדאי להרגיל מגיל כזה?

תודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקי - תגובה

סמדר ריינר
    17/10/2012

שלום אפרת,
    את שואלת שאלה מאוד כללית. וגם לא כל כך ברור לי למה לא נראה לך מתאים לחזור על עצמך.בגיל כה קטן לפעמים צריך לחזור המון על דברים כדי שהילד ילמד. אני גם לא מבינה למה את מתכוונת שהילד מתחיל להיות מפונק. אולי אם תסבירי למה את מתכוונת אוכל לעזור לך יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוקי

אפרת
    17/10/2012

היי סמדר,

יוצא לי הרבה להעיר לו ביום, אל תגע במחשב, בתנור כשהוא חם, ממיר טלוויזה..לעיתים יוצא לי להגיד לו לא לכל דבר. האם זה בסדר? והאם כדאי לפרט למה לא לגעת בדבר מסויים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוקי - תגובה

סמדר ריינר
    17/10/2012

שלום אפרת,
    האו קטן מדי להסברים, אם אסור לו לגעת אז אסור. את יכולה במקום להגיד רק לא, להציע לו משהו חלופי לשחק איתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו