מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היתמודדות של בתי ה4 עם הריון שנירחלי17/10/2012
ההיתי רוצה בבקשה שתעזרו לי בבעיה שנוצרה אצלנו בבית ...
אני בהריון בשבוע ה 29 להריון שני ביתי הבכורה בת 4 וחצי קיבלה זאת עד לפני כחודש באהבה אין סופית שיהיה לה אח קטן בבית שיהיה לה עם מי לשחק והכל וגם חשבה על דברים שתיקנה והכל אבל לאחרונה בשבועות האלו היתגלה דבר חדש שאינה מוכנה ללכת לגן ולהישאר איתי בבית כי אני בשמירת הריון הגעתי איתה למצב שאמרתי לה שאני חזרתי לעבודה והיא חייבת ללכת לגן...
וההגעה לגן נהפכה לסוג של טקס עד לפרדה במשך של חצי שעה שהיא אינה מוכנה לעזוב אותי והיא כל הזמן מזכירה את זה שהיא רוצה שהתינוקת כבר תיצא ושיהיה לה עם מי לשחק. ואז מגיעים למצב שאני משאירה את הילדה בגן לאחר הסכמתה הקשה ואז מדווחים לי מהגן שהילדה נירגעה והכל בסדר!
איך אתם ההיתם מציאים לי להיתמודד עם הקושי הזה ועם שמירת הלב שקוראת לי בכל בוקר איתה....
אשמח מאוד שתיעצו לי בעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היתמודדות של בתי ה4 עם הריון שני - תגובה
סמדר ריינר17/10/2012שלום רחלי,
בפיתרון טמון ביכולת שלך להיותק קצת יותר תקיםה עם הילדה. בודאי שזה לא מתאים שמרוב חשש מתגובתה את תשקרי לה. ואין מקוםגם למצב שבו היא בוכה ואת לא יכולה לעומד בבכי שלה. ילדים לפעמים בוכים, מקאנים, מרגישים תחושות שליליות וזה בסדר גמור, זה חלק מהחיים , זה ל אסוף העולם. זה לא תפקידך כאיאמ לדאוג לכך שהבת שלך לעולם לא תבכה וכל הזמן תהיה מרוצה. אז היא רוצה להישאר בבית, אז מה? אז היא בוכה בפרידה בגן, אז מה? גם כשיהיה תינוק היא מאוד תאהב אותו וגם תקנא בו ותכעס עליו. כל הדברים הלאה הם חלק מהחיים, ואלי כדאי שאת תנסי לקחת את זה פחות קשה. אל תדאגי לא נגרם לה שום נזק. הנזק היחיד שנגרם לה הוא מהחולשה שאת מפגינה המול הבכי שלה, ומזה שאת משקרת לה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)