מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד בן 10 שמתחצף המוןחסויה18/10/2012
שלום לכולם
יש לי ילד בכור בן 10 בכיתה ה.
הילד שלי הוא ילד מאוד נבון, מצליח בלימודים ומאוד מקובל חברתית
הבעיה שיש לנו איתו היא שהוא ילד בעל בטחון עצמי מופרז, מה שלדעתי גורם לו להתנהגויות שליליות בבית הספר הוא כל הזמן מתחצף למורים (לא למחנכת שלו, אותה הוא מאוד מעריך) הוא בעיקר מפגין התנהגות מזלזלת כלפי אנשים. לא משנה אם זה מבוגר או ילד.
אנחנו עושים אינספור שיחות אבל ללא תוצאה.
אני חייבת לציין שבבית הוא מתנהג בדיוק ההיפך, גם בויכוחים איתו הוא יודע את מקומו ולא מתנהג בצורה כזו.
רציתי לדעת איפה אנחנו שוגים בחינוך שלו ואיך אפשר לשפר את זה.
זה מאוד מטריד אותי להמשך עתידו
מודה מראש לעזרתכם
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד בן 10 שמתחצף המון - תגובה
סמדר ריינר18/10/2012שלום לך,
יכול הליות שההתנהגות שלו כלפי דמויות סמכותיות מבטאת את הכעס שלו שהו אלא מעז להוצא כלפיכם כיוון שבבית הוא מאוד ממושמע. הייתי מנסה לחשוב, האם אתם מאפשרים לו לבטא גם התנגדות לפעמים, כעס ותוקפנות כלפיכם, ואם הוא עושה זאת לאיזו תגובה הוא זוכה? לא כל תוקפנות היא שלילית, וכעס הוא רגש חשוב שכדאי למצוא את הדרך לבטא אותו ולתת לו מקום. נסו לחשוב על הדברים ולראות אם משהו מזה מדבר אליכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)