בעיות התנהגותיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות התנהגותיות
    יפעת
    18/10/2012

יש לי ילד בן 14 שהוא הכי קטן במשפחה.. הציונים שלו בבית ספר כל שנה יורדים עוד ועוד..גם ההתהגות שלו עם המורים לא מקובלת במיוחד עם המורות הוא לא אוהב שנותנים לו פקודות גם בבית גם כשבקשים את זה הוא לא מושמע .. לא עושה שיעורים לא אומר לי בכלל שיש לו מבחנים אני חייבת תמיד להזכיר לו את הכל וגם כשאני מזכירה הוא מוציא תירוצים עצמו כדי להתחמק מכל דבר. הוא שוכח הכל חפצים מכתבים מבית הספר. הוא תמיד אומר לא יכפת לי מאף אחד ואני לא מפחד לא ממך ולא מהמורים..ניסיתי כמה וכמה להסביר לו שזה לא עניין של פחד אלא כבוד לאחרים שהם רוצים את הטוב לך.. אני והמורים .. אך לא יעזור כל פעם הוא מבטיח שהוא ישתנה וכלום לא משתנה אלא להפך יותר גרוע.. נסיתי את רוב השיטות איתו לשבת לשיחה.. להעניש לפעמים.. הוא מסרב עזרה הצעתי להביא לו מורה פרטית הוא סירב כי לדעתו הוא לא ילד של "חינוך מיוחד והוא מספיק חכם" גם אם האחיות שלו מציעות עזרה הוא לא רוצה ולא מתנהג איתם טוב.. הוא לא סופר אף אחד אפילו אני והוא אומר לי את זה .. באותו זמן הוא משקיע במראה שלו ובבגדים מאוד יותר מכל בני גילו..גם אין לו בעיה לשבת כל היום מול המחשב ולשחק למרות שהמשחקים קשים ובשפה זרה ..ולאחרונה הוא מרבה להגיד אני הכי יפה אני הכי חזק הכי חכם אני היותר טוב מכולם ומה שסיפרתי זה רק בקטנה... אני לא יודעת מה לעשות ואם זה בעית קשב וריכוז או בעייה התנהגותית או שתיהם .. הוא גורם לי לאבד עצבים ..איך אני יכולה לגרום לו לשינוי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות התנהגותיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות התנהגותיות - תגובה

סמדר ריינר
    18/10/2012

שלום יפעת,
    הקושי שתא מתארת נשמע לי קצת גדול לעיצה בפורום. אני ממליצה לך לפנות להדרכת הורים מסודרת, כדי לראות איך אפשר לחדש תקשרות חיובית ובנונה עם בנך, ולעזור לו ולכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו