טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני אמא לילד בן שלוש וחמישה חודשים ולבת בת שנתיים וארבעה חודשים אני ובעלי פרודים מעל לשנה, הילדים גרים איתי אבא שלהם כבר גר בבית של אישה אחרת שלה שני ילדים משלה עד היום לא דיברתי עם הילדים על המצב (היו קטנים מידיי) ורוב המידע שיש להם הגיע מהאב (שמדבר איתם בגובה העיניים כאילו היו מבוגרים בני גילו) אני רוצה להתחיל לדבר איתם על המצב אבל לא רוצה להעמיס עליהם רגשית או להכניס להם פחדים, איך כדאי לעשות את זה ? כל טיפ יתקבל בברכה
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, בדרך כלל מה שנהוג, זה להגיד לילדים שאבא ואימא מאוד אוהבים אותם, אבל בגלל שהם לא מסתדרים ביניהם הם לא גרים יותר יחד. זה לא קשור לילדים ולא בגללם, הם לא אשמים בזה. וכל הורה ממשיך לאהוב אותם ולהיות הורה שלהם. זה מסר קצר, שבעיני הוא מספיק, ומה שחשוב זה לא רק המסר עצמו אלא שבעצם העברתו את מסמנת להם שאפשר לדבר על הנושא, כך שאם יש להם שאלות, או יהיו בעתיד הם ירגישו נוח לדבר איתך על זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד