מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טלוויזיהאידה20/10/2012
אני אמא לילדה בת 4, ואני קצת מודאגת- בתי מאוד אוהבת לראות טלוויזיה, ברגע שנכנסת הביתה מהגן היא רצה אל הטלויזיה ולא מצליחה להתנקת ממנה- בימי חול זה עוד סביר ,הקושי הגדול חל בשבת - הטלויזיה פותחת את הבוקר... זה יכול להיות שעות ולה זה לא מספיק.... כאשר אני מכבה היא בוכה וצועקת... כמה זמן בגיל הזה ילדים יכולים לראות טלויזיה ואיך לשים לזה גבול? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלוויזיה - תגובה
סמדר ריינר20/10/2012שלום עדן, אני חושבת שהשאלה כאן היא לא רק שאלה של גבול, אלא גם שאלה של איזה חסר הטחוויזיה באה למלא.איזה תוכן או קשר אתם מציעים לה כאלטרנטיבה. זו לא חוכמה לכבות לה את הטלוויזיה, השאלה אם את מוכנה במקום שהטלוויזיה תשמש לה כבייבי סיטר, לשחק איתה בעצמך, למצוא לה תוכניות אחרות, לקבוע עם אימהות של ילדות אחרות, לצאת החוצה לגינה וכו' אז יהיה יותר קל. עוד כשאת לוקחת מבגן לעדכן אותה ולהלהיב אותה לגבי התכניות לאתו יום: היום נשחק קצת ונעשה פאזל ביחד, אחר כך נלך לגינה, וכו'. כך הילדה יודעת מה מחכה לה, ומכינה את עצמה, ולא רצה ישר למלא את הריקנות במה שזמין, זה יכול להיות טלוויזיה או אוכל, וכו'. באופן כללי הייתי מאפשרת לה עד שעה עד שעתיים טלוויזיה ביום ומשתדלת לאפשר לה תוכניות שהיא אוהבת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)