בעיית התנהגות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיית התנהגות
    אורית
    20/10/2012

יש לי ילד בן 5 אשר כול הזמן בתזוזה אינו רגוע גם בבית וגם בגן הוא מתנהג לא יפה מרביץ לילדים לא מקשיב כאשר אני שומעת מהגננת על כך אני שואלת ומנסה לברר למה הוא מתנהג כך הוא אומר לי הילד שזה לא בשליטתו אני מענישה אותו בכך שלא נותנת לו דברים שהוא אוהב שזה טלויזיה אייפד הפרעת התנהגות הולכת וגוברת הגננת הציעה לי לפנות לגורמים מקצועים דרך אגב יש לו אחות בת שנה אולי זה מה שמגביר את ההתנהגות הלא יפה מה לעשות במצב זה הוא גם כול הזמן בודק אותנו ההורים בגבולות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית התנהגות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית התנהגות - תגובה

סמדר ריינר
    20/10/2012

שלום אורית,
    כמו שאת רואה, עושנים לא עוזרים. להיפך הם רק גורמים להשפלה ומגבירים את הבעיה. אם הילד שלך אומר לך שהוא לא שולט בזה, המ עונש יעזור לו לשלוט? במקום להעניש, כדאי ללמד אותו שליטה. ללמד אותו לספור על 10 לפני שהוא מגיב, לתרגל איתו בבית נשימות, אפשר לעשות דרך משחק בבועות סבון, ללמד ואתו לנפח בועות גדולות באיטיות תוך כדי נשפיה איטית. לברר יחד איתו באיזו מצבים הוא מתפרץ,, מה מרגיז אותו או פוגע בו, לברר הםא הו אמבין נכון את הסיטואציה, אולי הוא צריך כלים כדי לפרש נכון את המצב, אולי הוא צריך כלים נוספים כדי להגיב אחרת, מה עוד אפשר לעשות מלבד להרביץ? אולי לפנות לגננת? אולי לוותר? אולי לשחק בינתיים במשחק אחר? וכו'. כמו כן אם כל הזמן בתזוזה ולא מקשיב אולי כדאי לבדוק האם סובל מבעיית קשב וריכוז ולהזמין תור אצל נוירלוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו