מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיית התנהגותאורית20/10/2012
יש לי ילד בן 5 אשר כול הזמן בתזוזה אינו רגוע גם בבית וגם בגן הוא מתנהג לא יפה מרביץ לילדים לא מקשיב כאשר אני שומעת מהגננת על כך אני שואלת ומנסה לברר למה הוא מתנהג כך הוא אומר לי הילד שזה לא בשליטתו אני מענישה אותו בכך שלא נותנת לו דברים שהוא אוהב שזה טלויזיה אייפד הפרעת התנהגות הולכת וגוברת הגננת הציעה לי לפנות לגורמים מקצועים דרך אגב יש לו אחות בת שנה אולי זה מה שמגביר את ההתנהגות הלא יפה מה לעשות במצב זה הוא גם כול הזמן בודק אותנו ההורים בגבולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית התנהגות - תגובה
סמדר ריינר20/10/2012שלום אורית,
כמו שאת רואה, עושנים לא עוזרים. להיפך הם רק גורמים להשפלה ומגבירים את הבעיה. אם הילד שלך אומר לך שהוא לא שולט בזה, המ עונש יעזור לו לשלוט? במקום להעניש, כדאי ללמד אותו שליטה. ללמד אותו לספור על 10 לפני שהוא מגיב, לתרגל איתו בבית נשימות, אפשר לעשות דרך משחק בבועות סבון, ללמד ואתו לנפח בועות גדולות באיטיות תוך כדי נשפיה איטית. לברר יחד איתו באיזו מצבים הוא מתפרץ,, מה מרגיז אותו או פוגע בו, לברר הםא הו אמבין נכון את הסיטואציה, אולי הוא צריך כלים כדי לפרש נכון את המצב, אולי הוא צריך כלים נוספים כדי להגיב אחרת, מה עוד אפשר לעשות מלבד להרביץ? אולי לפנות לגננת? אולי לוותר? אולי לשחק בינתיים במשחק אחר? וכו'. כמו כן אם כל הזמן בתזוזה ולא מקשיב אולי כדאי לבדוק האם סובל מבעיית קשב וריכוז ולהזמין תור אצל נוירלוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)