מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שוב בעניין חברתילי21/10/2012
הי סמדר כבר התייעצתי איתך לגבי הבת שלי בת השש שעוד בסוף שנה שעברה חברה טובה של הבת שלי לא רוצה להיות חברה שלה ומפעילה סוג של חרם קבוצתי נגדה בגלל שהן היו באותה חבורה אם החברה" לשעבר "לא רוצה להיות חברה שלה היום היא שולחת שליחים ומעבירה את המסר לבת שלי ואז בת שלי מוצאת את עצמה לבד
שאלתי את הבת שלי מה היא מרגישה והיא כמובן אמרה שהיא מרגישה גרוע ובוכה בלילות
אמרתי לה שאפשר לחפש חברים שכן רוצים לשחק איתנו אבל היא לא מוכנה שאני אזמין אף אחד חוץ מהחברה הקודמת
הנקודה היא שנראה לי שהבת שלי מבינה מצויין את המציאות היום בדרך לבית הספר היא סיפרה לי שמותר לחברה לשעבר לא לשחק איתה אבל בצהרון זה הזמן חברות שלהם ביחד (זה קורה פעמיים בשבוע)
הילדה שלי תמיד פונה אלי ומספרת דברים אני לא רוצה להיות שיפוטית כלפיה אבל כשהיא שואלת אני תמיד נותנת רעיון אולי בכלל היא צריכה למצוא את הדרך לבד ????
מה אני אמורה לעשות ????? בימים שהן לא ביחד בצהרון אני באה מוקדם ומקבלת ילדה בוכה בכי קורע לב כי החברה לשעבר משחקת איתה וכשלא מתאים לה היא עושה חרם ????????
תודה סמדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב בעניין חברתי - תגובה
סמדר ריינר21/10/2012שלום לך,
אכן נשמע שבתך דוחה את כל ניסיונתייך לפיתרון. ועדיין היא מאוד סבולת ואני לא חושבת שתרגישי נוח להשאיר את המצב כך. אני מתקשה להבין לעומק את פשר ההתנגדות של בתך לעזרה שלך. אני חושבת שצריך להבין את זה יותר לעומק אולי בייעוץ מסודר. אם הבעיה ממשיכה להציק והילדה מאוד סובלת אני ממליצה לך לפנות לקבל עזרה. אולי כדאי להתחיל מפסיכולוגית בית הספר. ומשם לקבל הכוונה הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמדר תודה
לי21/10/2012ביקשתי שפסיכולוגית של בית הספר תראה את הדינמיקה בנתיים לא קיבלתי תשובה מתי ואיך
אין לי ספק שהיא סובלת אבל מצד אחד היא פונה אלי ומתייעצת איתי מצד שני קשה לה ליישם אני יכולה להבין גם לנו כמבוגרים קשה לישם לפעמיים את הדברים ולשנות
אולי פשוט אני רק צריכה להקשיב ולאלהציע אפשרויות????
אם אתה נורא רוצה מישהו ומהצד השני משחק איתך משחק אז יש אזשהו פתח
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסמדר תודה - תגובה
סמדר ריינר21/10/2012שלום לי,
אני חושבת שאת צודקת שלבת שלך קשה ליישם, וזה קורה גם לנו המבוגרים. אני חושבת שהקשר עם אותה ילדה עונה לבתך על איזה צורך עמוק, ולכן, למרות הסבל קשה לה לנתק אותו. כל העניין הזה הוא לא מודע, ולכן היא בעצמה לא יודעת להסביר למה כל כך קשה לה לוותר על הקשר הזה ולהתחבר עם בנות אחרות, ולכן גם קשה לה ליישם את עיצותייך. כשדבר כזה קורה, באמת עיצה זה לא מספיק אלא צריך משהו שמתייחס גם ללא מודע שלה, וזה מה שעושים בטיפול.
זה מה שאני ממליצה לך לעשות אם העניין ממשיך להפריע והמעורבות של פסיכולוגית בית הספר לא תעזור או לא תגיע בזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)