מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלוםליאל21/10/2012
הבן שלי בן 2.5 ולצערי הרב אני נעדת מחיו כבר חודש וחצי (מסיבות בריאותיות) נשאר עוד איזה 3 שבועות, הוא רואה אותי מדי פעם אך המפגשים יחסית קצרים . הוא ילד מאוד פעיל עם שמחת חיים. בימים האחרונים הגננת מעדכנת שהוא מרביץ לכל הילדים גן, נושך אותם וכו' . אני מבינה שהוא במצוקה עקב העדרותי. שאלתי היא מה ניתן לעשות ולאמר לו ? וכמו כן האם יישאר בו נזק ריגשי, נפשי , פסיכולוגי מכל הסיפור הזה? אודה לעזרה / לכלים להתמודד עם המצוקה הזו שלו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
סמדר ריינר21/10/2012שלום ליאל,
קודם כל אאחל לך החלמה מהירה ורק בריאות. את שואלת שאלה גדולה לגבי מצב מורכב ואני אל בטוחה שניתן להקיף זאת במנה באינטנרט. למשל אני לא מבינה את שלאתך מה לומר לו. מה לומר לו על מה? על ההעדרות שלך? על ההתנהגות שלו? מה אמרת לו עד עכישו? איך הוסבר לו הדבר? מי מטפל בו כשאת לא נמצאת?
בנוסף, אני לא חשובת שזה נכון כרגע להתייחס לשאלה אם זה גורם לו נזק את בעצמך מבינה שזה לא טוב עבורו, אבל ילדים גדלים ומתגברים, וכרגע הכי חשוב שתתרכזי בהחלמה שלך. מה שחשוב הוא איך מתמודדים הלאה, ואם תעני לי על השאלות ששאלתי אולי אוכל לתת לך המשך הכוונה, ועדיין אני חושבת שרצוי שתיפני לייעוץ מסודר כשתבריאי.
בהצלחה, ורפואה שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)