שלום

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שלום
    ליאל
    21/10/2012

הבן שלי בן 2.5 ולצערי הרב אני נעדת מחיו כבר חודש וחצי (מסיבות בריאותיות) נשאר עוד איזה 3 שבועות, הוא רואה אותי מדי פעם אך המפגשים יחסית קצרים . הוא ילד מאוד פעיל עם שמחת חיים. בימים האחרונים הגננת מעדכנת שהוא מרביץ לכל הילדים גן, נושך אותם וכו' . אני מבינה שהוא במצוקה עקב העדרותי. שאלתי היא מה ניתן לעשות ולאמר לו ? וכמו כן האם יישאר בו נזק ריגשי, נפשי , פסיכולוגי מכל הסיפור הזה? אודה לעזרה / לכלים להתמודד עם המצוקה הזו שלו .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום - תגובה

סמדר ריינר
    21/10/2012

שלום ליאל,
    קודם כל אאחל לך החלמה מהירה ורק בריאות. את שואלת שאלה גדולה לגבי מצב מורכב ואני אל בטוחה שניתן להקיף זאת במנה באינטנרט. למשל אני לא מבינה את שלאתך מה לומר לו. מה לומר לו על מה? על ההעדרות שלך? על ההתנהגות שלו? מה אמרת לו עד עכישו? איך הוסבר לו הדבר? מי מטפל בו כשאת לא נמצאת?
    בנוסף, אני לא חשובת שזה נכון כרגע להתייחס לשאלה אם זה גורם לו נזק את בעצמך מבינה שזה לא טוב עבורו, אבל ילדים גדלים ומתגברים, וכרגע הכי חשוב שתתרכזי בהחלמה שלך. מה שחשוב הוא איך מתמודדים הלאה, ואם תעני לי על השאלות ששאלתי אולי אוכל לתת לך המשך הכוונה, ועדיין אני חושבת שרצוי שתיפני לייעוץ מסודר כשתבריאי.
    בהצלחה, ורפואה שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו