תינוקת בת שנה וחודש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת שנה וחודש
    אמא
    21/10/2012

מאז גיל 8 חודשים כשהיתה עדיין יונקת היתה קשורה מאוד להנקה ובלילות לא הספיק לה עד כדי שישנה כל הלילה עד הבוקר על הציצי... אני חייבת לציין שהיא ללא מוצץ וללא בקבוק מה שהקשה עלי עוד יותר, ניסיתי בכל הדרכים ולא הסכימה לקבל חוץ מהפטמה שלי.
    גיליתי שאני בהריון כשמלאו לה 10 חודשים וההתעוררות שלה בלילה המשיך עד היום אבל בהיסטיריה. עשינו לה כל הבדיקות הגופניות, תולעים, ברזל והכל תקין. במשך היום היא תינוקת מדהימה אבל קשורה אלי מאוד, היא במסגרת לגילה ומתנהגת יפה מאוד, אוכלת ויושנת טוב ומשחקת. הרבה.
    כל הזמן הרופא אומר שזה נורמלי ושכיח עד גיל שנה וחצי... אבל היא מתעוררת לפחות 4-5 פעמים בלילה בצרחות ולא רוצה לחזור לישון, ולפעמים יוצאים איתה לסיבוב ברכב ע"מ שתירדם שוב.
    הרופא אמר שיש סיוטי לילה אצל ילדים.. אני כבר בסיוט יום יומי נא עזרתכם ותודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת בת שנה וחודש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחכה לתשובה

אמא
    23/10/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

סמדר ריינר
    24/10/2012

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הפרעות_שינה_תינוקות_הפרעות_שינה_ילדים' id=link]הפרעות שינה תינוקות, הפרעות שינה ילדים[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו