מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הילד בן 2.5 ואשתי רוצה להתגרשpzernz22/10/2012
שלום לכולם!
כמו שהבנתם מהכותרת, אני בשלבי ניסוח הסכמי הגירושים ועוד כמה חודשים הכל יסתיים. אני צריך עזרה די דחופה:
עזבתי את הבית לפי בקשתה לפני חודשיים וחצי. אני מהמרכז ואם בני מבאר שבע. התקשורת היחידה מעבר לביקורים היו טלפונים יומיים. יש לי עדיין רגשות עמומים ולכן השיחות האלו לא עושות לי טוב - בגללה.
בהתייעצויות עם פסיכולוג ילדים שהלכנו אליו נאמר לנו שהשיחות הטלפוניות הן בעיקר בשבילי והילד לא ממש מבין או תופס שיחה טלפונית כמשהו אישי ומקרב.
דעתכם בבקשה:
- אני מאד מפחד שאם לא אדבר איתו כל יום הוא ישכח אותי, יכעס עליי ואולי הדמות האבהית שלו תהיה ברת החלפה.
- האם כדאי לחזור לגור בדרום בקרבה פיסית יותר אליו?
- הוא אצלי ללינה כל סופ"ש שני כיוון שאני מחוץ לעיר ונאמר לי שהיה והייתי גר באותה עיר לינה לא הייתה מאושרת לי אלא פעמיים בשבוע כמה שעות אחה"צ ויום שישי/שבת מלא ללא לינה. מה העדיפות לילד בגיל כזה?
תודה תודה תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילד בן 2.5 ואשתי רוצה להתגרש - תגובה
סמדר ריינר22/10/2012שלום לך,
כמובן שעדיף לילד שתגור קרוב אליו אם יש לך אפשרות. עדיף שהוא יראה אותך מספר פעמים במשך השבוע מאשר פעם אחת ארוכה שנורא קשה להיפרד בסופה ויש געגוע נורא גדול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)