הילד בן 2.5 ואשתי רוצה להתגרש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הילד בן 2.5 ואשתי רוצה להתגרש
    pzernz
    22/10/2012

שלום לכולם!
    כמו שהבנתם מהכותרת, אני בשלבי ניסוח הסכמי הגירושים ועוד כמה חודשים הכל יסתיים. אני צריך עזרה די דחופה:
    עזבתי את הבית לפי בקשתה לפני חודשיים וחצי. אני מהמרכז ואם בני מבאר שבע. התקשורת היחידה מעבר לביקורים היו טלפונים יומיים. יש לי עדיין רגשות עמומים ולכן השיחות האלו לא עושות לי טוב - בגללה.
    בהתייעצויות עם פסיכולוג ילדים שהלכנו אליו נאמר לנו שהשיחות הטלפוניות הן בעיקר בשבילי והילד לא ממש מבין או תופס שיחה טלפונית כמשהו אישי ומקרב.

דעתכם בבקשה:
    - אני מאד מפחד שאם לא אדבר איתו כל יום הוא ישכח אותי, יכעס עליי ואולי הדמות האבהית שלו תהיה ברת החלפה.
    - האם כדאי לחזור לגור בדרום בקרבה פיסית יותר אליו?
    - הוא אצלי ללינה כל סופ"ש שני כיוון שאני מחוץ לעיר ונאמר לי שהיה והייתי גר באותה עיר לינה לא הייתה מאושרת לי אלא פעמיים בשבוע כמה שעות אחה"צ ויום שישי/שבת מלא ללא לינה. מה העדיפות לילד בגיל כזה?

תודה תודה תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הילד בן 2.5 ואשתי רוצה להתגרש - תגובה

סמדר ריינר
    22/10/2012

שלום לך,
    כמובן שעדיף לילד שתגור קרוב אליו אם יש לך אפשרות. עדיף שהוא יראה אותך מספר פעמים במשך השבוע מאשר פעם אחת ארוכה שנורא קשה להיפרד בסופה ויש געגוע נורא גדול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו