טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הבן שלי רב כל הזמן עם אחותו בת 8אפילו עם אחיו בן ה שנתיים עם חברים, הטון דיבור שלו הפך להיות כועס נראה שהוא כועס על כול העולם יש לו תמיד סיבה על מה להתלונן וגם שנהנה ככשואלים אותו הוא תמיד יגיב בתגובה : לא היה כיף וימצא סיבה. בעלי לא מודאג לטענו זה גיל ואני בחרדה שמא אני נכשלתי ומפחדת שהוא יהפוך לילד,נער מתבגר ממורמר שתמיד רואה את חצי הכוס. בבקשה תנו לי עצות, תגיבו ואולי אפילו תדריכו אותי אם אפשר לתקן את המצב.תודה מראש. אגב הוא ילד רגיש שנעלב מהיר, נוטה לכסות את האוזניים אבל גם פיקח שם לב לדברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, יוכל להיות שהידל שלכם למד שההתהנגות הזו מזכה אותו בתשובמת לב, ולכן הוא ממשיך בה. אולי כדאי לא להתייחס. יכול להיות שאם לא תתייחסו ולא תהיו כל כך מודאגים, ההתנהגות תפחת בהרבה. בלי קשר לזה, כדאי למצוא איתו זמן איכות ביחד בלי אחיו ואחותו, וכן לתת לו חיזוקים חיוביים על דברים אחרים, למצוא במה הואמיוחד, ולחזק את זה, ולתת לו באופן הזה מקום דרך דברים אחרים, חיוביים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד