ילד בן שנה ו10 - נסיעה באוטו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן שנה ו10 - נסיעה באוטו
    לירן
    24/10/2012

שלום ותודה...
    יש לי בן מקסים בן שנה ו 10 חודשים. הוא נמצא מגיל 8 חודשים בגן - היה לו קל להיכנס וכף להיכנס למסגרת גם שנה שעברה וגם השנה. נראה שמאד אוהב את הגן.
    כשמגיעים למקום חדש (או בית של משפחה) לוקח לו קצת זמן "להתחמם" ובהתחלה הוא רוצה את נוכחות בעלי או שלי אבל אחרי כמה זמן (תלוי במקום) משחרר ונהנה. במקומות חדשים לגמרי הוא מאד סקרן.
    קראו שני מקרים מאד מוזרים באוטו שרציתי להתיעץ עליהם.
    הוא יושב מאחור בכיסא (אנחנו ההורים מקדימה). לפני חודש וחצי בעלי לקח מישהי מהקיבוץ (שהא ראה כמה פעמים) טרמפ - היא נכנסה שהוא כבר היה קשרו באוטו. הילד נכנס להיסטריה - לא כעס או התלונן או התעצבן - פשוט נכנס לבכי הסטרי לא ברור. חשבנו שזה מקרה חד פעמי ושהוא אולי חשב שאני אמורה להיכנס לאוטו אז לא התעסקנו בזה יותר.
    אתמול שוב לקחנו טרמפ מישהי שראה פעם או פעמיים באותה סיטואציה, ושוב - הוא נכנס להיסטריה לא מוסברת שאף פעם לא ראיתי אותו ככה. לא עזר שליטפתי אותו ודיברתי איתו. רק שהיא יצאה הוא נרגע.
    אני יודעת שהוא ילד רגיש, אבל זאת תגובה ממש קיצונית להתנהגות שלו.
    אשמח לשמוע דעתכן...
    תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח למענה.. תודה!!

לירן
    25/10/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד בן שנה ו10 - נסיעה באוטו - תגובה

סמדר ריינר
    25/10/2012

שלום לירן,
    האם מי שנכנסה לאוטו הייתה שם במקומך , כלומר היא הייתה ואת לא? או שהיא ישבה במקום שבדרך כלל מיועד לך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

לירן
    25/10/2012

לא, אני תמיד יושבת מקדימה (או נוהגת או במושב ליד). הוא מאד אוהבת נסיעות באוטו בדרך כלל. האם זאת סתם תגובה רגישה מידי שמישהו נכנס לו "למרחב האישי" שלו מבלי שהוא יכול "לזוז" - (ומה יקרה נוסיף ילד חדש למשפחה :) )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד בן שנה ו10 - נסיעה באוטו - תגובה - תגובה

סמדר ריינר
    25/10/2012

שלום לירון
    אני לא חושבת שעל סמך פעמיים שקרה המקרה הזה אפשר להסיק את המסקנה שהגעת אליה. היא נשמעת לי קצת מרחיקת לכת ועושה הכללה מוגזמת מדי של הסיטואציה,(יתכן שהי אנכונה אבל אני לא יכולה לדעת בודאות על סמךך הנתונים שיש לי כרגע) בכל זאת מדובר במשהו שקרה רק פעמיים רק באוטו ועם אדם מבוגר, זה קצת רחוק מעניין של הוספת אח למשפחה, למרות שבודאי יהיו גם תגובות מעורבות להולדת אח בבוא הזמן כמו אצל כל הילדים. קשה לדעת בלי להכיר אתכם ואותו יותר לעומק ממה נובעת התגובה הזו, האם היא חלק מחרדה כוללת יותר, חשש משינויים, מעברים, מצבים לא מתוכננים, עייפות, או דברים אחרים. נסו לעקוב אם זה קורה שוב, ואם יש משהו משותף ושונה בין הסיטואציות כך שפאשר יהיה לנסות לנתח את זה שוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה..

לירן
    25/10/2012

על ההתיחסות והתשובה הכנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגברת עם הילד שבוכה במושב האחורי

סוכן 007
    25/10/2012

כנראה הילד מופתע ומזועזע ש מי שנכנס לאותו ויושב במקומך.. זו לא את או שהוא מבוהל שאמו השתנתה.. וחוץ מזה אני תמיד כשבני הבן 4 יושב מאחור ואשתי נוהגת אני תמיד אשב ליד בני, לבדר אותו.. :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו