מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד מתאפק ולא הולך לשירותיםajr25/10/2012
שלום,
יש לי ילד בן 5.5 ולאחרונה הוא מתאפק ולא הולך לשירותים לפיפי
כתוצאה מכך בורח לו.
שלשום המצב החמיר והכל ברח לו על הכיסא של המחשב
הוא טוען שהוא משחק אז הוא לא שם לב
אבל זה קורה גם בבוקר.
לדוגמא - היום הערתי אותו ויצאתי מהחדר,
כשכחזרתי הוא כבר היה רטוב בתחתונים
אני לא יודע מה לעשות ודי אבוד עצות כך שאשמח לכל עזרה
חשוב לציין כי לפני 8 חודשים נולדו לנו זוג תאומים
והיחסים ביניהם נהדרים
תודה מראש על העזרה,
שחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד מתאפק ולא הולך לשירותים - תגובה
סמדר ריינר26/10/2012שלום שחר,
הרטבת יום אחרי שכבר הייתה גמילה, מעידה על מצוקה ריגשית כלשהי, כדאי לפנות לטיפול כדי לברר את הסיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילד המרטיב
רופא ילדים28/10/2012לדעתי הילד לא סובל מבעיה רגשית כלשהי וצריך לדבר ולקבל עצות לפני שהולכים לטיפול, ללכת לטיפול זו אמורה להיות עצה אחרונה.
אם כך, אני אתחיל.
הרטבה זו לא אמורה להיות ממש בעיה מפני שזה עובר וחולף.
לדעתי אם זה מקרה ממש לא נעים שקורה רצוף וזהו מקרה יומיומי אתה יכל לקחת אותו לשירותים לפני השינה או אחרי שהתעורר.
אם הוא לא מקשיב לך ואומר שהוא עסוק או אומר "אחר כך" ולא רוצה ללכת אז לדעתי אתה אמור להכריח אותו ולהתייחס לזה כחובה יומיומית .
כמו שכל הילדים עושים שיעורי בית כמטלה יומיומית כך אתה אמור גם להתייחס אל המקרה הזה.
זוהי דעתי, ולבתי זה עזר (היה לה את אותו המקרה) שמח לעזור ומצטער אם לא עזרתי. D: תשלח לי מה דעתך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)