אדיפוס?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אדיפוס?
    רונה
    26/10/2012

יש לי ילד בן שלוש, מתוק ונבון ומבין עניין.
    מאז ומתמיד הוא נטה לבקש שדווקא אני (ולא אבא) אטפל בו- לעזור לו לאכול, ארגיע כשהוא עצוב וכו'. בדרך-כלל כשהוחלט שאבא יעזור הייתה התנגדות מעטה להחלטה, אם בכלל.

בענייני משחק והנאה- הוא נהנה לשחק עם שנינו.

לפעמים ויתרנו ואני עזרתי לו לבקשתו, ולפעמים התעקשנו שגם אבא יקלח וילביש וכו'.

בתקופה האחרונה העניין הזה התגבר מאוד,
    הוא מתעקש באופן קבוע שאני אקלח, אעזור לצחצח שיניים וכו'. אנחנו משתדלים לעשות "תורות", וכשהתור של אבא מגיע יש בכי רב, צרחות והתנגדות פיזית של ממש. כשאני לא נמצאת בבית, ורק אבא ישנו, אין את הקושי הזה כמעט בכלל.

מצד אחד- נראה לנו שלא מתאים שהוא יקבע כך איך יתנהל הבית, אבל מצד שני באמת קשה לטפל בו תוך כדי הדרמה הגדולה.
    מה דעתכם?

תודה מראש,
    רונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אדיפוס?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

רונה
    28/10/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אדיפוס? - תגובה

סמדר ריינר
    28/10/2012

שלום רונה, אכן אדיפוס...וזה אכן לא נכון לאפשר לו לנהל אתכם בצורה כזו, יהיו לכך השלכות על המשך התפתחותו הריגשית. לכן כן חשוב להיות מאוד עיקביים בעניין. כשהוא יבין שאתם עיקביים והחלטיים, גם רמת הדרמה תרד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

רונה
    28/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחתי לעזור:-)

סמדר ריינר
    28/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו