טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, בני בן 3.5 ונמצא בגן עיריה -טוב לו ואוהב את הגננת (גננת מדהימה אחרי ששנה שעברה לא היה משהו..) בעוד כ-5 חודשים עומד להיוולד לי עוד בן - ולו אח אחרי שהיה בן יחיד.. וכעט התבשרנו שהגננת שלו גם בהריון וצפויה ללדת קצת לפני הלידה שלי/באותו הזמן.. אני חוששת שאילו שני שינויים גדולים יחד: פתאום אח אחרי שהיה בן יחיד וגם הגננת שאוהב עזבה ותבוא אחרת..
איך אני יכולה להתכונן? להכין אותו?
אשמח לתגובתכם, הילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום הילי, האמת שאת לא יכולה כל כך להכין אותו, מלב ד לספר לו על כך. אין לנו כהורים אפשרות למנוע כאב מהילדים שלנו , אך אנחנו יכולים ללוות אותם בקושי כשהוא קורה, לאפשר להם לבטא את תחושתיהם ותת להם הרגשה שהם מובנים והם לא לבד וזה כבר יעזור להם בהתמודדות ובהתכוננות לחיים, שבהם גם, כפי שאת יודעת צפיות התמודדויות לרוב. ביעני זה מצויין שאת ערב לקושי שמתקרב, אך חשוב גם לא יותר מדי לחשוש ממנו ולשדר דאגה יותר מדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד