התנהגות בפעוטון שונה מהתנהגות בבית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התנהגות בפעוטון שונה מהתנהגות בבית
    מזי
    27/10/2012

בני בן השנתיים ו-2 ח' התחיל השבוע תהליך גמילה מטיטולים.
    בפעוטון זה זורם חלק, הוא אינו מפספס כלל ובבית זה בכלל לא הולך והוא לא רוצה לשבת בסיר בשום פנים ואופן, ניסיתי כל מיני דרכים אם זה לקחת את אחותו הגדולה ולהראות לו שגם היא עושה בסיר, לקחת את בובת יובל המבולבל ולהושיבה בסיר אך הוא בשלו ולא מוכן בכלל להקשיב (יש פעמים שאני מוצאת את עצמי פשוט מחבקת אותו ממש חזק רק כדי שיישב) אני מיואשת לגמרי איך יכול להיות שבבית הוא ככה ופעוטון הוא אחרת?? מה אני עושה לא בסדר?
    דבר נוסף..
    באופן כללי בבית הוא יותר צועק ולא מוכן להקשיב, ונראה לפעמים כאילו שהוא חי בבועה משל עצמו (הוא אינו מדבר טוב) הוא אומר מילים פה ושם והמשפט הכי ארוך שלו זה לא יותר מצמד מילים..
    ובפעוטון הוא ממש מתנהג אחרת
    לדברי הגננת והמטפלת הוא כלל לא צועק והגננת אומרת שבהתאם לגילו הוא מדבר בסדר
    אשמח לתשובה ועצה מה לעשות לגבי התנהגותו תודה מראש.
    מזי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהגות בפעוטון שונה מהתנהגות בבית - תגובה

סמדר ריינר
    28/10/2012

שלום מזי,
    סבך הכל עבר שבוע מאז שהתחלתם, חשוב להיות סבלניים ולא ללחוץ. אין תחרות בינך לבן הגן. אם בגן הוא עושה סימן שיש לו את היכולת, והוא מבין מה מצופה ממנו. תנסה להניח לזה ולא להפוך את זה למאבק ביניכם. אז בבית הוא ייגמל יותר לאט, למי זה מפריע בעצם? בית הוא מקום שבו מותר לנו לעבוד קצת פחות קשה ולא לעמוד בדריושת כל הזמן...אם לא תיקחי את זה אישית ככשילון שלך אולי יהיה לך יותר קל להניח לו להיגמל בקצב שלו.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התנהגות שונה -המשך

מזי
    28/10/2012

תודה רבה..

אשמח לעוד עצה לגבי ההתנהגות שלו באופן כללי
    בבית הוא צועק ובקושי מקשיב לפעמים חי בבועה משל עצמו ובקושי מדבר
    ובפעוטון הוא מקשיב ומדבר (בהתאם לגילו) לפי דברי הגננת
    מה אני יכולה לעשות כדי שילמד להקשיב לי ולא שיצעק כל הזמן
    ושוב תודה רבה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התנהגות שונה -המשך - תגובה

סמדר ריינר
    29/10/2012

שלום מזי,
    אנא תנייותר פרים למה את מתכוונת. מה זה נקרא חי בבועה משלעצמו, מה אתם עושיםביחד, איך נראה סדר היום שלכם וכו'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו