מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התנהגותרוית28/10/2012
שלום
בני בן שנה וחצי - ילד מקסים שתמיד היה תינוק יחסית נוח וחייכן
יש לו אח (בן 6) בעלי ואני עובדים שעות ארוכות - בני הולך לגן ובשאר הזמן יש לו מטפלת..
לאחרונה החל בני להכות את עצמו בראשו.. התנועה נראית כאילו כאילו שהוא תולש לעצמו שיער מעצבים..
כאשר שמים אותו בלול או כשלוקחים לו דבר מה שהוא רוצה
סהכ הוא ילד טוב ונוח - אבל מעבר להתנהגות "רגילה" של ילד בגיל הזה שפשוט "זורק את עצמו" ו/או בוכה כאשר אינו מרוצה - הוא התחיל עם המכות האלה בראש/משיכת שיער
וזה מפחיד אותי וגורם לי דאגה רבה.
הוא לא באמת תולש שיער.. אולי שערה בודדת פה או שם.. אבל התנועה משגעת אותי.
מה עושים?
תודה
רוית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנהגות - תגובה
סמדר ריינר28/10/2012שלום רוית
אני חושבת שאת חשה שהתנהגותו של בנך מעידה על מצוקה ריגשית ובעצם מקשרת אותה למיעוט נשעות שאתם ההורים נמצאים איתו. אני מאמינה שאת צודקת. אולי כדאי לבדוק האם ניתן לעשות שינויים והגמשות בעניין שיאפשרו לכם עדיין להתפרנס בכבוד ולהגשים את עצמכם, וגם לאךשר לתינוק שלכם התפתחות רגשית בתנאים מכילים יותר. אם זה לא מצליח או לא עוזר, כדאי לפנות לייעוץ מסודר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)