משחק בין ילדים בגיל שנה ושמונה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משחק בין ילדים בגיל שנה ושמונה
    יעלי
    28/10/2012

שלום
    בתי, בת שנה ושמונה, בת בכורה ובינתיים יחידה, ילדה מתוקה ומקסימה, יונקת וחייכנית,
    אוהבת להתבונן על ילדים אחרים. כשאנחנו מגיעים לגינה או לג'ימבורי היא משחקת וברגע שהיא רואה ילדים אחרים, היא מתיישבת ומתבוננת בהם. אז אני מנסה ללמד אותה שהיא יכולה להמשיך לשחק על ידם והיא אכן מקשיבה לי וממשיכה אבל נראה שילדים מסקרנים אותה מאוד. אני לא רואה שילדים אחרים נוהגים כך אלא הם מרוכזים בעצמם ובמשחק שלהם. הגננת בגן אומרת שאם ילדים לוקחים ממנה צעצוע היא מוותרת להם ולא נלחמת על שלה.
    מה זה אומר?
    האם זה טוב?
    מה אפשר לעשות כדי ללמד אותה להילחם על שלה?
    אני רוצה לגדל אותה כך שהיא תהיה ילדה חברותית עם ביטחון עצמי, אפילו שאני לא הייתי כזאת. איך עושים את זה?
    מצפה לתגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משחק בין ילדים בגיל שנה ושמונה - תגובה

סמדר ריינר
    28/10/2012

שלום יעלי,
    אכן את עושה נכון כשאת מעודדת את ביתך לשחק עם ילדים בג'ימבורי. עוד קשה לדעת אם זה טוב וא לא טוב כבתך מוותרת לילידם, הי אעוד קטנה. חכי בסבלנות עד שתגדל מעט, ואם תמשיך ותהיה בעיה תמיד ניתן לפתור אותה.
    הדרך הטובה ביותר שלעזו רלה לפתח ביטחון הוא דרך דוגמא אישית כך שאם את רוצה שהיא תהיה שונה ממך אולי זה הזמן להתחיל לעבוד על שינוי בעצמך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו