ילדה בת 4

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 4
    שלי
    01/11/2012

בתי בת 4, ולטענת הגננות כבר בתחילת השנה שהילדה בין החלשות בגן (במשחקים דידקטיים)למשל, ציורים ברמה נמוכה, יצירות וכו', לאחר שבועיים הפלא ופלא, הילדה השתנתה ללא היכר, היא סיפרה שהילדה התנהגה יפה לפי חוקי הגן, מה שקודם לכן זה לא קרה, ויצרה דברים ברמה, ובכל יום ששאלתי, אמרו שהיא ילדה מדהימה, מקשיבה ועוזרת לגננת, ככל הנראה להם, שזה קרה שהירפו מעט ממנה (פחות אמרו מה לעשות ואיך ביצירות, למשל)אתמול הגעתי לגן ולצערי שוב הכל התהפך, והם סיפרו שהיא צורחת תוך כדי משחק משעות הצהריים בערך בחצר, (אני אמרתי שלדעתי זה קורה גם שהיא עייפה) זה קורה גם בבית, אני נותנת לה חיבוק ארוך, היא מתנגדת עד שהיא בוכה מעט, מחבקת בחזרה, וחוזרת להתנהגות נאותה. אני בעיקר דואגת לכך שהיא ברמה נמוכה שם, כמו שהגננת אומרת, למשל מספרים, כל פעם שבוחנים אותה, גם הם וגם אני בבית, יוצא שהיא יודעת מספרים מסויימים אחרים, והיא צוחקת לי בפנים כשהיא כמו שנראה כן יודעת ובכוונה לא משתפת פעולה, עדיין לא ברור מה היא יודעת, כך גם לגבי אותיות, ולכתוב שם, יש לה קושי בלהעתיק, למשל אם הצבעתי על המספר שש והיא ידעה מיד, לאחר מכן הצבעתי שוב והיא אמרה מס' אחר, (נראה שהיא עושה את עצמה לא יודעת, כשהיא יודעת כמה אני רוצה שתדע מה שמצפים ממנה)הן אומרות גם שהיא עושה מה שהיא רוצה, כשמרכזים את כולם במשחק היא לגמרי במקום אחר, ויש ימים שהיא עם כולם , ילדה ממש טובה וקשובה (בבית יש אח קטן בן 8 חודשים)ראוי לציין,
    רופא הילדים שמכיר אותה מינקות, תמיד אמר שזה עודף פינוק.
    בגן הקודם זה לא קרה, היה לה יותר מעניין, היה מוזיקה וריקודים תוך כדי משחק.
    בגדול, האם אני צריכה לדאוג שהיא לא כותבת שם, ומחזיקה עיפרון כמו שצריך, ושהציורים שלה ברמה נמוכה, ושקורה שהיא לא עם כולם מדי פעם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 4

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 4 - תגובה

סמדר ריינר
    01/11/2012

שלום שלי,
    לדאוג זה לא עוזר. אם לדעת הגננות יש בעיה במוטרויקה עדינה אולי במקום לדאוג כדאי פשוט לפנות לריפוי בעיסוק.
    מעבר לזה לא הייתי יותר מדי מודאגת כרגע, היא רק בת 4 ואל צריך לבחון אותה כל כך הרבה, פשוט להניח לה קצת , כמו שראית, זה מה שעוזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו