בן 5 עם חרדה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 5 עם חרדה
    תמר
    05/11/2012

בני בן 5. ילד חכם להפליא (על גבול המחונן), בדרך כלל בריא, חיובי ומשתף פעולה, אם כי לעתים בגלל החוכמה שלו קשה לו קצת לתקשר עם בני גילו אבל לא באופן קיצוני. לפני מספר חודשים התחיל להגיד שלא אוהב עגילים ותכשיטים ואחר כך גם איפור. בהתחלה חשבתי שזו איזו שטות וזה יעבור לו. אבל זה הגיע למצב כזה שכל אשה שיש לה עגילים או איפור (בעיקר עגילים)לא יכולה להתקרב או לגעת באוכל או שתיה שלו. הוא יכול לא לאכול יום שלם בגן אם הגננת או הסייעת נגעו לו אפילו באקראי בשקית האוכל. או אפילו אני, או הקופאית בסופר וכו. אם הוא נוגע בעגילים הוא צריך לרוץ לשטוף ידיים. הוא מתבייש בזה ומסתיר את זה מצד אחד,אבל לא מוכן לנסות להתגבר על זה מאידך ואומר שתמיד זה יהי כך. שאלתי היא האם זה סוג של חרדה/הפרעה אובססיבית. האם להמשיך לחכות שזה יעבור מאליו. ממה זה יכול לנבוע, ומה ניתן לעשות? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 5 עם חרדה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 5 עם חרדה - תגובה

סמדר ריינר
    05/11/2012

שלום תמר,
    זו אכן חרדה, אני לא יכולה לדעת ממה נובע בלי להכיר אתכם, אך אני ממליצה לפנות לטיפול בהקדם. קיים חשש שאם זה לא יטופל לא רק שזה לא יעבור אלא גם עלול להחמיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו