לא רוצה בית ספר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא רוצה בית ספר
    שני
    05/11/2012

אני אמא לילדה בת 6 וחמישה חודשים , השנה עלתה לכיתה א, עוד בתקופת הגן הילדה אמרה שהיא לא רוצה ללכת לבית ספר היינו בטוחים שזה שלב שיעבור, כשקנינו ציוד לבית הספר היא לא התלהבה במיוחד, ומאז שהתחילה השנה לפחות פעמיים בשבוע היא מדברת על הגן כמה שהיא מתגעגעת ולא תשכח אותו לעולם.
    לפני כשבוע זימנה אותנו המורה ואמרה שהילדה מרבה לפטפט בכיתה ושמבחינה לימודית היא ממליצה לעשות בדיקת קשב וריכוז, אני חושבת שהבעיה של הילדה יותר ריגשית כשאנחנו חוזרות על החומר בבית אני שואלת אותה למה היא לא מראה למורה מה היא יודעת והיא עונה שהמורה לא חייבת לדעת הכל.
    בנוסף לכך בכל הזדמנות היא אומרת כמה היא לא אוהבת את בית ספר ואת המורה ושאני אמא רעה שלא השארתי אותה בגן.
    נ.ב. היא ילדה שיודעת לדבר, חריפה ומאד בוגרת.
    רציתי לדעת איך לעזור לילדה לאהוב את בית הספר והלימודים, (יש לה קושי קל בלזכור כמה אותיות ולפעמים לא מסתכלת על הניקוד ואוטומט קוראת לפי קמץ)
    הבעיה נשמעת כמו קשב וריכוז או משהו ריגשי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא רוצה בית ספר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא רוצה בית ספר - תגובה

סמדר ריינר
    05/11/2012

שלום שני,
    זה יכול להיות שילוב של שני הדברים, גם קשב וגם ריגשי. אני מציעה לכם לבקש פגישה עם פסיכולגוית בית הספר. יכול להיות מרגישה לפעמים שהיא לא רוצה לגדול, שווה לברר יותר לעומק את הדברים בשיחה עם פסיכולוגית בית הספר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו