הילד שלי לא מסכים לחגור חגורה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הילד שלי לא מסכים לחגור חגורה
    אבי רון
    05/11/2012

שלום יש לי ילד בן 9 והוא קצת מלא לגילו
    שהוא יושב ברכב הוא מסרב לחגור חגורת בטיחות באופן מלא כי הוא טוען שזה לוחץ לו על הבטן וזה מציק לו
    זה מגיע לעצבים של לא רוצה ואוף ותעזוב אותי
    מה אפשר לעשות?

תודה

דני דין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הילד שלי לא מסכים לחגור חגורה - תגובה

סמדר ריינר
    05/11/2012

שלום לך,
    אין כאן מקום לשיקול דעת בכלל. העניין של הלחץ על הבטן זה שטויותן, גם אנשים מבוגרים שמנים שמים חגורה אז בטח שהוא יכול. זה עניין של חיים ומוות. אז מה אם הוא צועק שיעזבו אותו? איך תרגישו אם חלילה תהיה תאונה והוא ייהרג כי לא היה חגור? הוא חייב לחגור, אין על זה שום ויכוח גם אם לא בא לו. אתם לא מנהלים איתו שום דיון על זה, לא עונים לו ולא מתווכחים איתו, אלא פשוט ואמרים לו שהוא חוגר וזהו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אבי רון
    06/11/2012

תודה עזרת לי מאוד

דני דין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחתי לעזור:-)

סמדר ריינר
    07/11/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו