מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד בן שנתייםשרון06/11/2012
יש לי ילד בן שנתיים החודש. אנחנו נוסעים כל יום באוטובוס לגן ובחזרה. הנסיעות הן בין 5 ל- 10 דקות ולפני כן המתנה של כמה דקות בתחנה.
בחזור מהגן הילד אינו יושב בכל הנסיעה.אלא רק עומד. הוא יכול להסתובב במושב ואם אני אומרת לו לשבת הוא מתעלם ואם אני מנסה להושיב אותו אז הוא מתחיל לצעוק. הוא יכול לדפוק על החלון ורוצה לעבור ממושב למושב. לפעמים כשאני הולכת איתו ברחוב הוא רוצה שאני ארים אותו ואין לי כח תמיד הוא יכול לבכות או להשטתח על הרצפה. מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
שרון06/11/2012בעזרת הדרכה הוא נרדם בלילה תמיד במיטה שלו ללא כל בעיה. אבל, הוא מתעורר כמעט כל לילה ולא מוכן להישאר במיטתו ואז אני לוקחת אותו למיטה שלי. מה לעשות?
דרך אגב אני אם יחידנית. מה לעשות? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
סמדר ריינר07/11/2012שלום שרון,
חשוב מאוד של אתקחי אותו למיטתך במאצע הליהל גם אם הוא בוכה. יהיו כמה לילות קשים, אבל הו אילמד שזה לא עובד עלייך וירגע. כנ"ל באוטובוס - יש כללים שמיועדים לשמור על חייו. אין כאן מקום לפשרות או ויתורים, גם אם הוא בוכה וצורח.
יכול להיות שחשוב שתפני להדרכת הורים מסודרת כדי לעזור לך להיות סמכותית יותר בקשר עם בנך, ותוכלי להצבי גבולות בצורה אפקטיבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. המשך השאלה
שרון07/11/2012רציתי גם לדעת אם מדובר בהתנהגות אופיינית של ילד בן שנתיים, בעיקר ההתנהגות באוטובוס או שיש מקום לדאגה? כי אני רואה ילדים אחרים באוטובוס שלאו דווקא מתנהגים כך. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. המשך השאלה - תגובה
סמדר ריינר07/11/2012שלום שרון,
התהנגות מרדנית ולא ממשומעת אופיינית מאוד בגיל שנתיים. כשאת רואה ילדים אחרים באותו גיל באוטובוס שלא מתנהגים כך זה כנראה בגלל שההתמודדות של ההוירם היא שונה והגבולות מוצבים יותר ביעילות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)