טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, בתי בת שלוש ועדיין איננה משחקת עם ילדים אחרים. במפגשים חברתיים היא תמיד משחקת בנפרד עם עצמה. שמתי לב שככל שיש יותר ילדים במפגש היא יותר נוטה להתבודד. ניסיתי לקיים מפגשים מצומצמים עם חבר אחד או שניים אבל עדיין אינה משתפת פעולה. היא ילדה מאוד תזזיתית ואנרגטית ומביעה עניין ורצון להיפגש עם חברים, אך בפועל כשנפגשים משחקת לבד. אני מתבוננת בילדים אחרים בני גילה והם משחקים ביחד. אני מנסה לעודד אותה לקחת חלק במשחק אך היא לא מעוניינת ואני לא רוצה ללחוץ עליה יותר מידי אך אני מאוד מוטרדת מהעניין. כיצד אוכל לשדלה לשחק עם ילדים? או שמא עלי להרפות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום ענת, אולי כדאי לתהחיל קודם מזה שאת תשקחי איתה, חשוב ללמד ואתה דרך זה בצורה נעימה לחלוק, לוותר , ליהנות ממשחק משותף וכו', ואולי אז יהיה לה יותר קל גם עם ילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד