טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בתי בת חמש, ילדה נבונה ופקחית. לרוב רגועה. בשבועיים האחרונים שמתי לב שקורה לה משהו יש לה התפרצויות לא רגילות. בהתחלה ייחסתי זאת לגדילתה. היום בשיחה חופשית היא סיפרה לי שיש לה משחק עם אחד הילדים בגן. אותו ילד הציע לה להראות את אברי המין וביקש שהיא תראה לו את שלה. הוא הדריך אותה לעשות זאת מהר שהגננת לא רואה. ביקשתי ממנה להדגים לי , והיא הראתה לי. האמת שהייתי המומה לא ידעתי איך להתמודד עם העניין. היא שאלה אם אני כועסת, ואמרתי לה שלא. אחכ ניסיתי להסביר לה בעדינות שאברי גוף פרטיים ולא מראים לכל אחד. אשמח לעצה מהירה . תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רונה, עשית נכון. אני לא חושבת שיש סיבה לדאגה, מדובר במשחקים שהם בתחום הסקרנות הנורמלית והטבעית בין ילדים. יכול להיות שזה הזמן להסביר לבתך בצורה מסודרת על ההבדלים בין בנים ובנות ויאך ביאם ילדים לעולם, אפשר בעזרת ספר שמיועד לבני גילה. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד