בן 4 מסרב לחפוף שיער

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 4 מסרב לחפוף שיער
    גליה
    08/11/2012

בני בן ה-4 מסרב בכל תוקף לחפוף ראש. ניסינו הכל: אטמי אוזניים/משקפי צלילה/משחקי אמבטיה/הסכם לחפוף רק ביום שישי/קצת שמפו....ולכל דבר מצא תירוץ למה לא טוב: לוחץ/כואב/לא נוח וכד........
    למרות הנ"ל אנו לא מוותרים וחופפים לו הראש בכוח[אבא מחזיק אותו ואני חופפת] כמובן שמתנגד אך חולף במהרה ומשחק באמבטיה.
    השיא היה ביום שישי שעבר.כמובן החזקנו אותו והוא התנגד ובסיום החפיפה החל באלימות זוועתית בעודו באמבטיה: בכה וצרח ונתן אגרופים לראש שלו ולבטן ותפס הטוש והכה עימו את האמבטיה.לקח הרבה זמן עד שהצלחתי להרגיעו.
    מה לעשות? אני חשה שעושה לו עוול בכך שמכריחה אותו פיזית לחפוף הראש.וכבר יש לו פחדים .הוא כל יום שואל אותי "..אמא היום יום שישי חופפים היום את הראש?"
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 4 מסרב לחפוף שיער

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 4 מסרב לחפוף שיער - תגובה

סמדר ריינר
    08/11/2012

שלום גליה,
    אולי אפשר לנסות לברר את השאלה מכיוון אחר, הכיוון התחושתי. אולי כדאי להתייעץ עם מרפאה בעיסוק בעניין. הייתי גם מנסה, לבדוק אם אפשר לשנות את מידת הלחץ על הראש כשחופפים לו, לעשות את זה יותר רך או לתת לו לכוון את הקצב ומידת הלחץ במגע איך שנוח לו, לתת לו להשתתף עם היד שלו בעניין כדי שירגיש יותר שליטה, לשחק איתו בלחפוף לדובי קודם, וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו