אבא מתעלם

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אבא מתעלם
    שירלי
    10/11/2012

אני ובעלי פרודים מזה 2.5 ויש לנו ילד בן 5.3 שחי איתי
    האבא לא מתקשר אל הילד במהלך השבועיים שלא רואה אותו והוא לא בא לקחת אותו ביום הקבוע כבר 1/2 שנה ובסופי שבוע הוא לעייתים לא בא בדר"כ כלל מאחר
    כשהילד היה יותר קטן הוא היה מבקש להתקשר לאבא שלו וכשהוא היה עונה הילד היה אומר שהוא לא רוצה לדבר איתו - השבוע לפתע הילד אמר לי היום אבא היה אמור לבוא לקחת אותי - אז הסברתי לו שכן אבל הוא לא בא וזה הפסד של האבא ורווח שלי שאני מבלה איתו יותר יום למחרת הילד אמר לאבא שלי שהוא אוהב אותו יותר מאשר את אבא שלו כי אבא שלי משחק איתו לוקח אותו לגן ומטפל בו (הילד אמר את זה כי בפעמיים שאבא שלו לוקח אותו הוא בדר"כ כלל מאחר ואני אומרת לילד שאתה הולך לאבא אתה האחראי -הילד מספר שהוא מנסה להעיר את האבא ולא מצליח ומי שמטפל בו זו הסבתא והילד מתלונן על כך באוזניים שלי ושל משפחתי -חשוב לי לציין שלפי ההסכם הילד לא יכול לישון אצלו אם הסבתא לא נמצאת
    אני מפחדת שההתנהלות שלנו פוגעת בילד - איך אני יכולה למנוע מהילד תסבוכות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבא מתעלם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבא מתעלם - תגובה

סמדר ריינר
    10/11/2012

שלום שירלי,
    את אכן מתארת מצב עצוב ונוגע ללב. עם זאת, לא על הכל יש לך שליטה ואת לא יכולה למנוע מבנך תסבוכות. את יכולה להקל עליו להתמודד איתן. כמו כל ההורים. אין הורה שיכול למנוע מילדו כאב או קשיים, אפשר רק ללוות בקושי ובכאב, כדי שהילד לא ירגיש שהוא לא לבד. וירגיש שמבינים אותו.
    לא הייתי ממליצה לך להגיד לילד שכשהוא אצל אבא הוא אחראי. הוא עוד קטן מדי בגיל הזה להיות אחראי על הורה (למעשה בכל גיל) ואת שמה מעמסה כבדה מדי על כתפיו שאת מעבירה אליו את הציפייה הזו. אם כשהוא עם אבא הוא מאחר, אז הוא מאחר. זה לא סוף העולם, וזו אחריות של אבא שלו ולא שלו גם אם אבא שלו לא מסוגל לעמוד בה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחריות עצמית

שירלי
    11/11/2012

תודה רבה לך -הכוונה היא שהילד אחראי על עצמו למשל אם צריך לצחצח שיניים אז הילד צריך להגיד לאבא שלו שצריך ולא לחכות שהאבא יעשה את זה כי זה לא יקרה לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו