כל הזמן צועקת .....

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כל הזמן צועקת .....
    ליאת
    11/11/2012

בתי בת שלוש וחצי כל הזמן צועקת , הדיבור שלה גם בטון מאוד גבוה ונחשב לציפציפ שמחריש אוזניים , לזה עוד התרגלנו אבל שמתי לב שבגלויי שימחה בעיקר היא אוהבת לצעוק , אני ובעלי אובדי עצות וכבר לא יודעים איך לפעול המצב הוא שעוד רגע אנחנו מרגישים שאנחנו מתחרשים והאווירה בבית ממש לא נעימה, הסברתי לה אבל היא בשלה זה כאילו יותר חזק ממנה, אני רוצה לציין שהיא לקוית שמיעה חד צידית באוזניים , ובלי מכשיר אבל אני לא חושבת שיש שייכות, כי היא במודעות מתי היא צועקת!! עיזרו לי איך לנהוג לפני שאצא מדעתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כל הזמן צועקת .....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל הזמן צועקת ..... - תגובה

סמדר ריינר
    12/11/2012

שלום ליאת,
    זו כנראה נפהכה דרך לקבל תשומת לב וואלי גם לנהל אותכם כי יכול להיות שהיא שמה לב שזה כל כךמציק לכם שהיא יכולה לקבל כל מה שהיא רוצה כדי שתפסיק. לכן חשוב, לנסות להתעלם מזה, למרות שאני מבינה שזה מאוד קשה בהתחלה, ולתת לה תתשומת לב על דברים אחרים, כדי להקטין את ההתנהגות הזו ולהגביר התנהגויות רצויות יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו