מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה בת 9 מאיימת לעזוב את הביתחנה פרידמן11/11/2012
בתי בת 9 וחודשיים, בדרך כלל ילדה שמחה מאוד, אוהבת לרקוד ולשיר, באחרונה החלה להעלות אפשרות של עזיבת הבית, כולל לקיחת מזוודה ואריזת הבגדים שלה. יש לה אחות גדולה בת 10 ו 10 חודשים שבתקופה האחרונה התרבו המריבות ביניהן . הדיבורים על כך שאינה אוהבת את משפחתה מלווים בבכי היסטרי ובחזרה על המשפט "כולם מעצבנים אותי". היא אינה מסוגלת לנסח במילים מה מעצבן אותה. רצה הגורל ובמשפחתנו הבת הגדולה קשורה רגשית חזק יותר לאבא ואילו הקטנה (עם נטיות העזיבה) קשורה יותר אלי. היא מאוד מקנאה בכל ביטוי חיבה שלי כלפי בתי הגדולה וטיעון חוזר אצלה הוא שאני אוהבת יותר את אחותה. אנחנו מאוד מקפידים לשמור על שוויון מלא ביניהן בקניית מתנות והטלת חובות וזכויות בבית. כשהגבתי בקור רוח לאיום שלה לעזוב את הבית ואמרתי "את כבר ילדה גדולה ואת זו שצריכה להחליט האם את רוצה להמשיך לגור איתנו. אני אהיה מאוד מאוד עצובה אם תלכי, אך לא אוכל לעצור בעדך" - היא הגיבה בבכי היסטרי ואמרה "אני לא מאמינה שיכולת לומר שאת נותנת לי ללכת, רציתי שתעצרי בעדי".
הסיטואציה מאוד מאוד קשה לי ואשמח לעצתכם כיצד לנהוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה בת 9 מאיימת לעזוב את הבית - תגובה
סמדר ריינר12/11/2012שלום חנה,
הבת שלך מרגישה מאוד לא לא אהובה ודחויה. הי אאל זקוקה לשיוויוםן במטלות ובמתן חומרי היא זקוקה לגילויי אהבה. התגובה שלך לאיום שלה לעזוב את הבית ממחישה זאת. אולי כדאי שתשבי איתה ותקדישי לה זמן איכות פעם בשבוע, תנסי להתעניין במה שחשוב לה לשוחח איתה, אולי גם לשחק איתה לפעמים. מה שהיא צריכה זה יותר יחס ותשומת לב, זה הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)