מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מוטרדתאביבה שוורץ12/11/2012
הילד הבכור שלי החל לקחת דברים בלי רשות מחנויות... כעת הוא בן 12
הוא מתחיל להתבגר ולהרגיש רע על מעשיו.
אני לא ידעתי בכלל. הוא ניגש היום וסיפר לי שלקח מחנויות דברים בלי לשלם.
הוא שבור . ירד בלימודים . חושב על מעשיו רבות.
הגבתי באיפוק ואמרתי לו שאכנס לאותם החניויות. אקנה שם דברים וכך אולי אשלם על מעשיו...
הוא לא רגוע. המצפון אוכל אותו .
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוטרדת - תגובה
סמדר ריינר13/11/2012שלום אביבה,
קודם כל טוב שהילד שלך מוטרד, וטוב שהוא מדבר איתך על זה. עכישו מה שחשוב זה שלא רק תנסי לבדוק מה ירגיע את המצפון שלו, כי טוב שהמצפון שלו מוטרד, אלא תנסי לבדוק יאתו מה גרם לו לעשות את זה מכלתחילה. הילד מדבר איתך על זה כיהוא רוצה לרמוז לך על מצוקה מסויימת, לא מצוקה חומרית, אלא רגשית שגרמה לו להתחיל לגנוב. ועל זה חשוב שתנסי לדבר איתו. על מה שמציק לו. יכול להיות שהוא מרגיש שפעם קיבל ממכם ההורים יותר יחס , יותר אהבה, ומכל מיני סיבות זה השתנה בשנים האחרונות, אולי בגלל שהוא גדל, אתם נהייתם עסוקים או דברים אחרים שקרו במשפחה, ויכול להיות שבאופן לא מודע בעזרת הגניבות הוא ניסה לפצות את עצמו על משהו טוב שבפעם היה לו והלך לאיבוד. על זה חשוב שתדברי איתו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)