הרגשה לא טובה ....

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הרגשה לא טובה ....
    ליאת
    13/11/2012

בני בן השלוש הינו ילד יחיד בבית ובקרוב מאוד מצטרפת אליו אחות.הוא ילד מאוד טוב אין לי איתו בעיות התנהגות אבל בזמן אחרון אני מגיעה איתו למצבים לא נעימים והרמת קול ויכוח ואף מונעת ממנו דבריםשהוא אוהבכמו למשל טלויזיה כי הוא התחיל להגיד מילים לא יפות ולא עושה דברים בכוונה.
    למשל הבוקר הוא לא רצה לצחצח שיניים, לא רצה לצאת מהחדר אני קוראת לו והוא פשוט מתעלם עד שאני מרימה את הקול או שאני אומרת לו "ביי אני הולכת בטון כועס" הוא בא או למשל עם אוכל אני מוזגת לו לאכול מביאה לו את הצלחת והוא לא רוצה בצלחת הזאת רוצה אחרת או לא רוצה את המזלג רוצה אחרת וככה זה נגרר לכעס שלו עם בכי ואני גם מתחילה לכעוס ..
    היום לאחר הויכוח של הבוקר הוא הלך לגן ממש בלי חיוך ממש בשוק וכואב לי כי אני והוא החברים הכי טובים , איך אני מתמודד איתו? ההיום שהוא יחזור מהגן מה להמשיך לדבר על מה שהיה או פשוט להתעלם.
    אני בהריון בתחילת תשיעי ואני מוצאת את עצמי כל יום עצבנית .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגשה לא טובה ....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגשה לא טובה .... - תגובה

סמדר ריינר
    14/11/2012

שלום ליאת,
    הבעיה העיקרית היא בתפיסה שלך שאתם חברים. את לא אמורה להיות חברה שלו, אצ אמא שלו. כעסים ובדיקת גבולות הם חלק בלתי נםרד מיחסי הורי ילדים. כשבנך עושה את זה, את מרגישה עלבון אישי וכאן הטעות שלך. זה לא אישי, זה חלק מההתפתחות שלו, הוא חייב לעשות את זה, ואת חייבת לעמוד בזה, לא לקחת את זה אישית, להציב גבולות באסרטיביות גם אם הוא בוכה. כמבון לא להענות לו אם הו אמתחיל לנהל אותך ומבקש צלחת אחרת וכו'. הוא יאכל ממה שיש או שלא יאכל. אל תדאגי הוא לא ימות מרעב, ולא יקרה שום אסון אם הוא ילך בוכה לגן. הוא מבין שזה קשה לך וסוחט אותך דרך זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבר פחות מוטרדת...

אביבה שוורץ
    14/11/2012

תודה רבה .
    עזרת לי...
    תבורכי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחתי לעזור:-)

סמדר ריינר
    15/11/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו