הפרעת קשב וריכוז בת 6

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הפרעת קשב וריכוז בת 6
    ענת
    14/11/2012

יש לי 3 ילדים: בן 21 אוטיסט, בן 15 שמאושפז עם בעיות נפשיות וילדה בת 6 שיש לה רק בעיית קשב וריכוז ילדה מאוד פקחית. הגננת בגן מתלוננת על הילדה שהיא מפריעה במפגשים, מתנהגת לא יפה לחברים בגן, יורקת,מתחצפת ונוגעת בגוף של ילדים אחרים. היא לא ממושמעת וכל דבר היא עונה :לא בא לי . פניתי לנוירולוג שנתן ריטלין sr 3 ניסינו 3 ימים, אך השפעה לא היתה רק ת. לוואי :כאבי ראש, כאבי בטן, חוסר תיאבוןוכל מיני עויתות בפנים-פרצופים משונים כאלה שהיא עושה. כעת אנו בניסיון של ריטלין la של 20 מ"ג זה היום ה2 , שוב ישלה כל מיני תופעות של פרצופים, כאבי בטן ותמול בערב כל דבר שהכניסה לפה היא הקיאה למרות שרק ב7 בבוקר נתתי לה את התרופה. מה עושים? לאן ממשיכים? אני כבר חסרת אונים. תודה ענת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת קשב וריכוז בת 6

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת קשב וריכוז בת 6 - תגובה

סמדר ריינר
    15/11/2012

שלום ענת,
    יש להמשיך ולחזור אל הנוירולוג עד שיימצא פיתרון. לפעמים נותנים גם תרופות אחרות מלבד ריטלין אם הריטליםן לא עוזר.
    את גם יכולה לפנות לטיפול נוירופידבק, שאמרו לעזור להפרעת קשב וריכוז, אני לא בטוחה שזה מתאים לגילה אולי היא עוד צריכה לגדול קצת. את יכולה לברר, נסי לגגל את המילה "נוירופידבק" ותגיעי אל המרפאות שעוסקות בכך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו