פיטורין

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פיטורין
    אמא
    15/11/2012

שלום,

קיבלתי השבוע מכתב פיטורין מהעבודה.
    בעלי ואני מתלבטים כיצד והאם לספר לילדים (בני תשע ושש).
    חשוב לציין שלפחות בתקופה הקרובה לא צריכה להיות לפיטורין השפעה כלכלית משמעותית עלינו כיוון שיש לנו רזרביות כספיות.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיטורין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיטורין - תגובה

סמדר ריינר
    15/11/2012

שלום לך,
    אני מאחלת לך שתמצאי עבודה בהקדם. לא ברורה לי ההתלבטות, ממה בעצם אתם חוששים? מדאגות של הילדים? האם יש בושה מסויימת סביב הפיטורין? סביב סיבת הפיטורין?
    לא חייבים להיכנס עם הילדים לפרטים יותר מדי, זה לא לגמרי עניינם. אפשר להגיד באופן כללי שאת לא תעבדי יותר באותו מקום עבודה ושאת מחפשת עבודה אחרת.
    לא הייתי נכנסת לשום עניין כספי אלא אם כן הילדים שואלים על כך במפורש.
    אם הילדים שואלים מדוע לא תעבדי שם, וסבית הפיטורין היא כללית וניטרלית יחסית, כמו קיצוצים או סגירת המקום אפשר פשוט להגיד את זה, אם הפיטורין הם על רקע אישי, סכסוך עם המעביד או ביקורת על עבודתך ואת לא רוצה לשתף בכך אפשר רק להגיד בכלליות שזה לא הסתדר ושאת תמצאי משהו טוב יתר.
    אין צרוך בהסברים מפליגים. זה לא לגמרי עניינם של הילדים וגם לא דברים שהם יכולים להבין בהם. בניגוד למחלה או למוות במשפחה שזה בעייתי לשמור בסוד, כי זה בלאו הכי יוודע, כאן זה לא המצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו