גירושין

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גירושין
    א
    18/11/2012

שלום. אני ובעלי לא מסתדרים , יש לנו 3 ילדים 2, 6, 9.
    היום קמתי בהרגשה שעדיף להתגרש (אני לא עשיתי זאת משום שאני לא עובדת כרגע עד לשנה הבאה שבני אהיה בן 3 )לצערי בשבע השנים שהבאתי ילדים הקמנו בית לא דאגתי לעצמי לפיתוח העצמי שלי, אין לי מקצוע ולא ניסיון והפער הזה יצר בי הרבה חוסר בטחון לצאת לעולם - מבחינה מקצועית.
    אני חושבת שעדיף לילדים שנתגרש. הילדים הגדולים וזה בא ממני שאני ואבא לא מסתדרים ואין אהבה ביננו - אני יודעת ששיגיתי בלהציג את הדברים בגלל זה אני כבר מעדיפה שנתגרש סופית ואז עם כל הכאב (אני גם באה מזוג הורים גרושים) הילדים יודעים ולא מבולבלים.
    הבעיה היא שלי אין פרנסה ואני מפחדת ליפול בין הכסאות. אין לי אומץ.
    אני יודעת מהניסיון האישי שלי שאבא שלי לא היה ברקע. אמא שלי ויתרה על דמי המזונות בתמורה לבית שאבא שלי השאיר (אבל עדיין זה גם חצי שלו) לאמא שלי לא היה הכח הנפשי לתחבולות של העורך דין, כול הפרנסה בלגדל 5 ילדים נפל עליה וכמובן שאנחנו שילמנו מחיר כבד. אני לא רוצה שזה יקרה לילדים שלי. מה אני עושה? וגם אין לי כסף לעורכי דין ולכל התהליך הזה אף אחד לא יעזור לי. זה בית של בעלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירושין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העברת הודעה לפורום אחר

סמדר ריינר
    18/11/2012

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_התמודדות_עם_לחץ_פרידה_בגידה_פיטורין' id=link]התמודדות עם לחץ, פרידה, בגידה, פיטורין[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו