עזרה דחופה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה
    אורטל
    18/11/2012

בני בן 4.10 עדיין מתקשה להיפרד בבוקר בגן. זוהי השנה הראשונה בגן עירייה ובגן שהיה לפני כן היה נפרד בלי בעיות .
    אני צפוייה ללדת בשבוע הבא ... דבר המגביר את דאגתי שמצב זה רק ילך ויחמיר.
    בכל יום כשאני שואלת אין היה הוא עונה "לא כיף" , "לא עשינו כלום היום","לא שיחקתי עם אף אחד" - וזאת ומרות שהגננת אומרת שיש לו חברים בגן ואני רואה את היצירות שעשו כולם - למעט בני.
    הבקרים שלנו מלווים בבכי, הוא מתחנן להשאר בבית רק היום . יש ימים שאני משאירה אותו כיוון שאין לי ברירה- הוא פשוט מסרב פיזית ללכת לגן.
    אין באפשרותי להרים אותו בכח- אני גם לא רוצה ואין גם אין לי עזרה כיוון שבעלי יוצא מאוד מוקדם.
    הגננת טוענת שהוא עושה לי מניפולציות ושאני משדרת לו חולשה ורגישות כיוון שאני הורמונלית ורגישה עכשיו .
    איך אני יכולה לעזור לו ולעצמי להתגבר על הקושי ועל השינויים הקרבים ובאים?
    אורטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה - תגובה

סמדר ריינר
    18/11/2012

שלום אורטל,
    אם אכן את משוכנעת שאחרי שאת הולכת מהגן הכול בסדר, וההצגה היא רק לכבודך, חשוב מאוד שתרגעי, ולא תתרשמי ממנה. חשוב הגיד לו בתקיפות ובקצרה, שהוא הולך לגן כמו כולם. כשהוא בוכה, חשוב אל עשות מזה עניין, לא לענות לו, לא היכנס לשיחות, לנאומים, להתחננויות או כעסים, אלא פשוט להגיד בקצרה פעם אחת שהוא הולך לגן ושנאר בגן וזהו. גם אם הוא בוכה ולא מרוצה. ככל שהוא יראה שאת לא מתרשמת מזה, הוא יפסיק עם זה. מאוד חשוב להיות עיקבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו