אמא מודאגת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אמא מודאגת
    חסוי
    19/11/2012

שלום רב,

יש לי ילד בן ארבע וחודשיים, לאחרונה שמתי לב שיש לו נטייה להיצמד לילדים קטנים ממנו ואפילו תינוקות וממש אוהב לחבק אותם, ללטף אותם במין אובססיה כזאת לא מובנת.
    דבר נוסף ששמתי לב אליו זה שיש ילד בגן שלו והרבה פעמים אני שמה לב שהוא ממש אוהב לחבק אותו לשחק איתו. אני אתן דוגמה מהיום: הם ביחד בחוג כדור רגל ובסיום החוג הוא ממש רצה להיפרד מהילד בחיבוק וכל הדרך עד לאוטו הוא כאילו ממש רצה להיות לידו.
    האם זה משהו הגיוני או שאני סתם בחרדה?
    אגב אני בהריון בחודש תשיעי והוא יודע שבקרוב יהיה לו אח והוא ממש מחכה לו, אני לא יודעת אם זה קשור.
    אודה לתשובתך המהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא מודאגת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא מודאגת - תגובה

סמדר ריינר
    20/11/2012

שלום לך,
    זה בסדר גמור שבנך אוהב לחבק ילדים קטנים. צריך לשים לב האם זה גם נעים להם, ואם הוא עושה את זה באופן מקובל על הצד השני ומתקבל בברכה או שלפעמיים מתעלם מניסיונות של הצד השני להתשחרר מהחביוק, או שילדים מתלונננים על החיבוק שלו. אם זה כך אז אכן יש בעיה, שצריך לבדוק אותה יותר לעומק, עם איש מקצוע שייצור הכרות יותר מעמיקה עם הילד ואיתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו