פעוט בן 4

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פעוט בן 4
    מיכאלה
    24/11/2012

בני בן 4. לא במסגרת מרצוני השנה. משאירה אותו איתי כי אני בבית וכי היה לו קשה מאוד בכניסה לגן עיריה של 36 ילדים !!!!
    הגננת אמרה לי שהוא בא מאוד טראומתי ונתנה לי להפגש עם פסיכולוגית הגן שלו. החזרתי אותו אחרי שני נסיונות של השארתו בגן.

הפנייה שלי נובעת לא מכך שהוא לא במסגרת אלא מפני שאיתי בתוך הבית דורש מעבר לרגיל. אמנם אני איתו כל היום, חד הורית, עם מזונות שני ילדיי ויש לי איסור לעבוד כרגע מבחינת תקרת מחיר.

הילד לא מבקש ממני לשבת לשחק אלא דורש ממני לשבת לשחק איתו כל הזמן, כל היום, אני מוצאת עצמי יושבת איתו 8 שעות ברציפות, עוד לגו, ועוד הרכבה ועוד משחקים וכוחו איתו, לא נרגע ולא ישן צהריים. קם ב6 בבוקר, נרדם ב10 בלילה. כמעט על סף התמוטטות עצבים.
    אני מרגישה שזה לא בשבילי, שאו אני חיה או אני לא קיימת. אני יודעת שיש בעיה רצינית בהשמת גבולות לילד כי איך שאני עוצרת אותו הוא צורח שעות וטורח גם להקיא בתמורה לסירוב. אני גם מודעת שהכל מניפולציות. איך עוצרים הכל???
    הוא כבר רגיל להיות בבית, גם אם יישאר השנה איתי, איך אני שמה לו גבולות במסגרת הבית עוד לפני הגן?? זקוקה נואשות לעזרה. אודה להכוונתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעוט בן 4

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעוט בן 4 - תגובה

סמדר ריינר
    25/11/2012

שלום לך,
    יש כנראה במאת בעיה מאוד מאוד קשה בהצבת גבולות והוצאתו מהגן בגיל 4 היא דוגמא לכך. חשוב שתיפני בדחיפות להדרכת הורים , אם במסגרת הגן על ידי הפסיכולוגית או במסגרת ציבורית אחרת שלא גובה תשלום. המצב כרגע הוא לא בריא , לא עבורך ולא עבור הילד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו