מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד בן 3.5 עקשן וסרבן תרופות!!!ליה25/11/2012
יש לי 3 ילדים בני 14 ,11 ו-3.5 האחרון "מוציא אותי מדעתי". הוא עקשן ובכיין בצורה שלא חוויתי בעבר עם ילדי הגדולים.
בחודשים האחרונים מאז כניסתו לגן עירייה (פעם ראשונה שלו במסגרת לימודית) הוא מנוזל. לפעמים עם חום,לפעמים כאבים באוזן,וכו... ניסיתי להזמין רופא הביתה אך הוא סרב בתוקף ואף הרביץ לרופא. כשלקחתי אותו לקופ"ח הוא זרק את עצמו לריצפה ולא נתן לו לבדוק אותו. בדרך לא דרך עשיתי לו ספירת דם וגילו שיש לו דלקת שמצריכה טיפול אנטיביוטי.מיותר לציין שהוא לא מוכן לקחת את התרופה ואפילו מקיא כשאנחנו מתעקשים ומחזיקים אותו חזק בין הידים. אנחנו אובדי עצות,לא יודעים למי לפנות ואיך "לטפל" בתופעה הזו. אני מקווה שתוכלו לעזור לי התייאשתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד בן 3.5 עקשן וסרבן תרופות!!! - תגובה
סמדר ריינר25/11/2012שלום ליה,
יכול להיות שמה שאת חווה כעקשנות ובכיינות זה בצעם ביטוי של חרדה, למשל חרדה מרופאים. יש לזכור שהילד שלך חווה מעבר חד מאוד מלא להיות במסגרת בכלל ישירות למסגרת המונית וקשה כמו גן עירייה. זה מעבר חד, ולא הדרגתי שגובה ממנו מחיר. הוא זקוק לליווי ותיווך שלכם כדי לעבור את התקופה השה הזו, ונראה שלכם זה נראה כמו בכיינות. אני מציעה לך לפנות למכון להתפתחות הילד כדי לקבל הדרכת הורים וללמוד איך להתייחס לצרכיו של הילד בצורה שתעזור לו להסתגל טוב יותר. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)