ילדה תחרותית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה תחרותית
    אמא
    25/11/2012

בתי בת 5.5 בגן חובה, ילדה מאוד חברותית ואהובה על כל הכיתה, יש לה ביטחון עצמי טוב ומדברת יפה וברור.. העניין שבגן שלה יש את בת דודה שלה, שבתי כל כך מתחרה בה, והמורה מספרת לי שהיא מתחרה אך ורק איתה בכיתה ועושה את המקסימום לקבל כמוהה מחמאה ברגע שהמורה נותנת לקרובה מחמאה.. היא מנסה להפריד ביניהם בלהסביר שניתן לבנות קשרים עם בנות אחרות וכן לבתי קשר טוב עם כולן.. אבל עניין התחרות הזה מפריע קצת בהרגשה עם הקרובה והוריה שהם מעורבים ומסבירים שניתן לבנות קשרים אחרים.. בבית היא תמיד נותנת דוגמה שהילדה הזו עושה כך וכך ולה אין דבר מסוים כמו שלה וכו'... האם ילדה תחרותית תיתקל בבעיות בעתיד?
    נא תשובתכם ותודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה תחרותית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה תחרותית - תגובה

סמדר ריינר
    25/11/2012

שלום לך,
    כולם נתקלים בעות כל הזמן, בינתיים בתך מסתדרת טוב, הי אחבורתית ואהובה, לכן לא הייתי דואגת, מעבר למה שאתם עושים כרגע לא נראה לי שיש הרבה מה לעשות, כדאי לנסות לתת לזמן לעשות את שלו, ואם תיווצר בעיה בעתיד, לחשוב מה עושים אז. אין כרגע טעם בעיסוק הזה, מאחר ואתם ממצים את הדרכים לעזור לה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו