מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תהליך של הפרדות הורים, לא בטוח סופיעדי27/11/2012
אני ובעלי כבר תקופה דיי ארוכה נמצאים בלופ ביחסים. אחרי ניסיון בטיפול זוגי (שהופסק באמצע), ותחושה שאנחנו חוזרים שוב ושוב לנקודה הקשה בנינו ולא מצליחים להגיע לפתרון. לפני כמה ימים היה לנו שוב ריב גדול אחריו דיי הפסקנו לתקשר. אני כבר תקופה דיי ארוכה דיי ויתרתי על הלינק הרומנטי שיש בנינו ומתוך כך המעט שהיה דיי הצטמצם לאפס.
אתמול בבוקר עשינו שיחה בה הסברתי לבעלי שאני לא מצליחה לגדול לידו. וכך אי אפשר להמשיך. אני חושבת שהוא הריח "סכנה" ושלח לי מייל ענייני(וגם אימפולסיבי מעט) בו הוא חושב שכדאי שנפרד, הוא יחפש דירה ויפנה לעו"ד.
אני אתמול לא ישנתי בלילה, זה היה לי קשה מדיי.
אני חושבת שזה בריא לעשות פרידה, אחריה או שנצליח לגשר על פערים ולחזור או שלא.
יש לנו שני ילדים מקסימים וקטנים (5,2). אני רוצה לעשות הכל עם המון רוך ורגישות כלפיהם.
איזה מסר אתה מציע להעביר להם, איך להתנהג אתם בתקופה הקרובה. מאחר ואני כן חושבת שזה דינמי וכן האיש יכול לחזור הביתה אחרי זמן מה, וגם יש אפשרות של פרידה, אבל אני חושבת שזה לא בהכרח הסוף.
תודה על ההקשבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהליך של הפרדות הורים, לא בטוח סופי - תגובה
סמדר ריינר27/11/2012שלום עדי,
כלעוד בעלך גר בבית אין שום מסר להעביר. אחרי שיוחלט על מעבר ויהיה תאריך, כדאי במידת האפשר שתשבו עם הילדים שניכם ותסבירו שאבא ואימא לא מסתדרים ביניהם, ולכן אבא עובר לגור בבית אחר. זה לא קשור אליהם והם לא אשמים בכך, ושניכם אוהבים אותם מאוד. וכן כדאי להגיד מה יהיו ההסדרים מאותו רגע, מתי הם יראו את אבא והיכן וכו' כדי לאפשר כמה ישותר לשטיה ויציבות עבורם. סביר להניח שהילד הקן לא יבין הרבה מהשיחה הזו, אבל עם הילד הגדול רצוי מאוד לערוך אותה. אם המצב ישתנה בהמשך, צריך לערוך שיחה נוספת שמודיעה על השינוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)