נתק מהורה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נתק מהורה
    שירי
    27/11/2012

שלום רב, אני גרושה ואם לילדה בת כמעט 3. הילדה גדלה במשמורת שלי והסדרי ראייה עם אביה כבר לא סדירים למעלה משנה. כמו כן היה נתק של כ - 4 חו' בהן הוא לא ראה אותה כלל. וההחלטה האחרונה שהתקבלה היתה שיראה ויחדש את הקשר במרכז קשר. האב הגיע לשם אך לא מוכן להמשיך בדרך הזו, ושוב נוצר נתק.
    אציין שהאב רוצה לראותה, אך רק בתנאים שלו שכוללים, שעות משלו, לינה, חינוך ע"י הגברת טונים וכיו"ב. מיותר לציין כי אנו לא רואים את זה באותה עין.
    כרגע הילדה מדברת עליו, אך כשבפועל הוא מתקשר לדוג', היא עונה וזורקת את השפורפרת, או לחילופין רצה ומתחבאה מתחת לשמיכה שלה ומצחקקת. היא קוראת לו שובבון קטן. להערכתי היא רוצה בקרבתו והיא גם אומרת זאת שהיא רוצה שהוא יבוא אלינו. היחסים בינינו אינם טובים, בלשון המעטה. האב הינו מקלל, צועק, ואלים. אינני רוצה להימצא בקרבתו והילדה לא רוצה להיות עימו בלעדיי. מה אפשר להגיד לילדה בת 3 בעניין זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נתק מהורה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נתק מהורה - תגובה

סמדר ריינר
    28/11/2012

שלום שירי,
    אני מציעה לך להתייעץ בנושא עם העובדות הסוציאליות במרכז הקשר שמכירות אתכם ואת הילדה ויכולות לייעץ לך באופן ספציפי ויותר מדוייק מה כדאי להגיד בשלב הזה. אני מניחה שיש להן נסיון רב בהסברים כאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו