מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות גמילה ממוצץנאנא30/11/2012
שלום
בתי בת 3 לא מסכימה לוותר על המוצץ, רק בגן היא לא משתמשת במוצץ ולאחר שהיא מגיעה הביתה היא מבקשת את המוצץ, העניין מאד הפריע לי במיוחד שיש לה בעיות בלבטא את חלק מהאותיות כמו הל,ר,ע
ניסיתי לגמול אותה לפי השיטות הקיימות ביניהן השיטה ההדרגתית אבל זה הביא לתוצאה הפוכה. לאחר שראיתי שהמוצץ משפיע לרעה על השיניין ועל הדיבור החלטתי לגמול אותה ולמנוע ממנה את המוצץ, ביומיים האלה שמנעתי ממנה מוצץ היאו לה התפרצויות בלילה של זעם בלתי נשלטות, אפילו בשעות אחרי הצהריים , התחילה לפרוץ בבכי מכל סיבה , הבכי היה ללא הפסקה עם צעקות . היום (ולאחר יומיים) היא עשתה סצנה של בכי בלתי נשלטת אפילו רעדה מבכי וראיתי שיש לה פריחה בבטן, והחלטתי להחזיר לה את המוצץ מאחר וכבר יומיים לא ישנה טובץ אני מאד מתחרטת על זה שהחלטתי לגמול אותה בצורה הזו ומקווה שהעניין לא פגע בה נפשית.
אודה על עזרתכם בעניין גמילה מהמוצץ. ברצוני לציין שהבת שלי היא ילדה עצבנית בדרך כלל ומאד צריכה תשומת לב. ההיקשרות שלה למוצץ העצים לאחר לידת הבן הקטן ממנה בשנתיים.
אני כבר לא יודעת מה לעשות בעניין המוצץ אנא עזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות גמילה ממוצץ - תגובה
סמדר ריינר01/12/2012שלום לך,
אץ תצודקת שגמילה חדה היא לא בריאה ופוגעת. אין טעם לגמול ואתה ממוצץ כל עוד לא ניתנים לה כלים אחרים להרגעה עצמית. חשוב לבלות איתה זמן איכות לבד, ללמד אותה להרגיע את עצמה,(להגיד לידה דברים מרגיעים ומנחמים, להראות לתת לה דוגמה איך אתם מרגיעים את עצמכם) אולי גם לעזור לה לבחור חפץ מעבר אם אין לה, ולהתאזר בסבלנות, לא ללחוץ עליה. יותר קל לתקן נזק בשיניים מאשר נזק נפשי. נסו להרגע ולהניח לנושא לכמה זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)