בן 4

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 4
    מיכאלה
    02/12/2012

שלום, בני בן ה4 נכנס עכשיו למסגרת גן. השנה הזו היתה מאוד קשה ובבית היה בלתי נסבל איתו, כנראה מרוב שעמום וחוסר מעש.
    דבר שקרה בשנה האחרונה וכעת גם מתבטא בגן הן ריחות של אוכל. כל פעם שיושב ליד ילדים אוכלים הוא מקיא לידם או על השולחן שלהם, הם נגעלים ואני מרגישה לא בנוח עם זה.
    למשל בבית אני והבן הגדול שלי אוכלים תפוחי אדמה או בטטות במקום נסתר שלא יראה וסוגרים עלינו את הדלת כי הוא מריח אותם מקילומטרים. גם ביצים, חביתות וביצה קשה הוא ישר מקיא.
    הבוקר בגן שמתי לו ביצה קשה כי ביקש הבוקר לאכול אותה בגן והקיא אותה אחרי 5 דקות לטענת הגננת. האם זה דבר מוכר שילדים מקיאים בגלל ריחות של מזון? זה אולי פסיכוסומטי? אני כבר משתגעת מזה.

אנא עזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 4

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 4 - תגובה

סמדר ריינר
    03/12/2012

שלום לך,
    התופעה שאת מתארת לא מוכרת לי. קודם כל כדאי לבדוק אותה רפואית, ואם אין כאן עניין רפואי כדאי לפנות לטיפול בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו