מעט אסרטיביות...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מעט אסרטיביות...
    גל
    03/12/2012

שלום
    יש לי ילדה בת 7 וילד בן 5 ואני פשוט מרגישה שהם ילדים "יותר מדי טובים" אני לפעמים נמצאת בגן לעזור או בימי הולדת אני רואה אותם שהם לא "נדחפים או קופצים " כשמחלקים משהו כמו ילדים אחרים , הם עומדים בתור בשקט ואם עוקפים אותם הם לא אומרים כלום אני חושבת שלפעמים זה לא טוב שילד לא קצת אסרטיבי למרות שהם מקובלים ויש להם חברים איך אני יכולה לגרום להם קצת להיות יותר חזקים לא להיות שקטים ולהראות שהם נוכחים ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעט אסרטיביות...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעט אסרטיביות... - תגובה

ד''ר שירי שדה שרביט
    03/12/2012

גליה שלום,
    חלק מהקושי בהורות הוא לכבד הבדלים בין אישיים בינינו לבין ילדינו. את מציינת בפירוש שילדייך מקובלים ויש להם חברים. לכן אני לא רואה כרגע צורך בהפעלת לחץ עליהם להשתנות. אפשר להציע דרכי התמודדות אלטרנטיביות לגבי מקרים ספציפיים שבהם את חושבת שהם שילמו מחיר מסוים על דרך ההתנהלות שלהם. אולם חשוב שתחשבי לפני כן של מי הצורך להשתנות. לא לקפוץ מיד כשמחלקים משהו זו דרך התמודדות לגיטימית אף היא, גם אם כאמא את חוששת שהילדים יפסידו משהו.
    בהצלחה
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו