טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, בתי בת 6 בכיתה א׳ היא חכמה ילדה טובה ובכיתה מאוד ביישנית. הבעיה אצלה היא שהיא מאוד איטית בהכל היא מתקלחת המון זמן מתלבשת אוכלת (ממש בהכל מאז ומתמיד...) הבעיה היום היא שהיא בכיתה א׳ ומביאים לה שיעורי בית שאמורים לקחת כ15-30 דקות ולעיתים לוקח לה שעתיים... היא לא מתעצבנת ויש לה סבלנות הבעיה שלי אין... יש לי עוד ילדים וגם תינוק ואנחנו צריכים לצאת ולעשות עוד דברים... אני מנסה לעודד אותה כמה שיותר להזדרז אך זה לא עוזר איני רוצה לתסכל אותה או להוריד לה מהביטחון העצמי כי היא באמת מאוד אינטיליגנטית לכן אני חייבת לדעת אך לטפל בבעייה של האיטיות או האדישות שלה לאן לפנות למה זה קורה.. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום ננושקה, אפשר לפנות לאבחון או להתייעץ עם פסיכולגוית בית הספר כדי להבין אם יש בעיה כלשהי ואם ניתן לטפל בה. בכל מקרה כדאי כפי שאת חשה נכון, להתאזר בסבלנות ולא ללחוץ עליה. היא לא עושה את זה בכוונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד