בתי בת 6 מאוד איטית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בתי בת 6 מאוד איטית
    ננושקה
    03/12/2012

שלום, בתי בת 6 בכיתה א׳ היא חכמה ילדה טובה ובכיתה מאוד ביישנית. הבעיה אצלה היא שהיא מאוד איטית בהכל היא מתקלחת המון זמן מתלבשת אוכלת (ממש בהכל מאז ומתמיד...) הבעיה היום היא שהיא בכיתה א׳ ומביאים לה שיעורי בית שאמורים לקחת כ15-30 דקות ולעיתים לוקח לה שעתיים... היא לא מתעצבנת ויש לה סבלנות הבעיה שלי אין... יש לי עוד ילדים וגם תינוק ואנחנו צריכים לצאת ולעשות עוד דברים... אני מנסה לעודד אותה כמה שיותר להזדרז אך זה לא עוזר איני רוצה לתסכל אותה או להוריד לה מהביטחון העצמי כי היא באמת מאוד אינטיליגנטית לכן אני חייבת לדעת אך לטפל בבעייה של האיטיות או האדישות שלה לאן לפנות למה זה קורה.. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בתי בת 6 מאוד איטית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בתי בת 6 מאוד איטית - תגובה

סמדר ריינר
    05/12/2012

שלום ננושקה,
    אפשר לפנות לאבחון או להתייעץ עם פסיכולגוית בית הספר כדי להבין אם יש בעיה כלשהי ואם ניתן לטפל בה. בכל מקרה כדאי כפי שאת חשה נכון, להתאזר בסבלנות ולא ללחוץ עליה. היא לא עושה את זה בכוונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו