מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא יודעת להתמודדאולגה03/12/2012
שלום
יש לי ילדה בת 3.5 וילד בן שנה ו 9 חודשים לילדה יש קנאה מהאח הקטן ואני מנסה לתת לה תשומת לב כמה שאפשר.
הבעיה היא שהיא מנהלת איתי משה ומתן על כל דבר כל מה שאני אומרת וכל מה שהיא מבקשת(דוגמה: אני אומרת לה תסיימי את ארוחת הבוקר אז היא אומרת עוד מעט, אז אני אומרת בואי תתלבשי היא אומרת קודם אני רוצה לראות טלוויזיה) . וכשזה קורה בבוקר כשצריך להלביש אותה ואת אחיה ולהתכונן לצאת מהבית אני לא יודעת איך להתמודד עם זה כי אני אאחר לעבודה אז אני צועקת עליה ולפעמים מחזיקה אותה בכוח כדי להלביש אותה אני מרגישה שהיא נעלבת ואני מרגישה רע עם עצמי אבל אני לא יודעת איך לגרום לה לסיים בזמן בלי שנאחר.
אשמח לקבל עצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודעת להתמודד - תגובה
סמדר ריינר05/12/2012שלום טלי,
קודם כל כדאי לא לצפות שברגע שאת אומרת לילדה משהו זה מייד יבוצע. כי זה נותן הרגשה שהיא כמו חיילת שצריכה לבצע פקודות לפי הקצב שלך. צריך לתת לה זמן, התראה מראש של כמה דקות לפני מעברים כדי שתוכל להתכונן נפשית ולהתרגל.
אולי כדאי בכלל להתעורר מוקדם יותר בבוקר ואז זה עוזר להיות פחות בלחץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)