מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הילדה לא מפסיקה לשקרדודו04/12/2012
שלום, יש לי ילדה מדהימה בת 8 בכיתה ב', אני ואמא שלה גרושים כבר 3 שנים ובכללי אני לא גר בבית איתה 4 שנים יש לציין שאנחנו במערכת יחסים טובה מאוד והתקשורת בנינו מעולה עכשיו. הילדה מאוד אוהבת להיות אצלי בבית (אני מתגורר בבית הוריי כרגע) כי מפנקים אותה עד מאוד שם, בשנה שעברה הילדה הייתה מצטיינת בלימודים ומאוד אהבה לשבת וללמוד ולפתור תרגילים ולעשות חוברות אך השנה הכל התהפך, היא כל הזמן משקרת גם לי וגם לאמא שלה על השיעורי בית היא הביאה אותי למצב שבו אני כבר לא מאמין לה וכל יום שהיא נמצאת אצלי אני בודק לה את כל התיק ( כל מחברת וכל ספר), לאחר שלפני שבועיים שנתפסה על מספר שקרים יחד גם על הערות במחברת קשר וגם על אי הכנת שיעורי בית היא קיבלה עונש של שבוע לא לראות טלויזיה( היא כל הזמן נותנת לנו את התחושה שהטלויזיה הרבה יותר מעניינת אותה מכל דבר אחר בעולם) ולא נתנתי לה ללכת יום אחד לחוג ג'אז ( מה שגרם לה להכנס למצב של היסטריה מטורפת בכי צרחות בעיטות בשולחן ועוד- אני אציין ואומר שהיא ילדה שמחה מאוד אבל היא רגישה מידי מתחילה לבכות מכל דבר פשוט מכל שטות אפילו כשאומרים לה משהו שלא מוצא חן בענייה היא בוכה ) בת זוגתי שמאוד אוהבת ועוזרת לי עם הילדה מרגישה שלילדה יש התקפי זעם לפעמים, בכל אופן לאחר כל השיחות הרגועות מאוד החיבוקים והאהבה שאני מרעיף עלייה כמו כל משפחתה היא ממשיכה לשקר ופשוט לא מעוניינת לעשות שיעורי בית ואפילו לפעמים נותנת תשובה חצופה " מה אסור לי לשכוח" אני כבר לא יודע מה עוד לעשות ואיך לדבר איך לגרום לה להפסיק לשקר כל הזמן כי מלבד לשקר על כל מה שקשור לבית הספר היא לא משקרת בכלום ואפילו להפך אם מספרים לה סוד "בצחוק" על סבתא לדוגמא היא ישר תרוץ לסבתא שלה ותספר לה מה אמרו... תעזרו לי בבקשה אני לא רוצה לתת לה להדרדר כי אני יודע למה היא מסוגלת וכמה שהיא יכולה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילדה לא מפסיקה לשקר - תגובה
סמדר ריינר05/12/2012שלום דודו,
קודם כל כדאי לחדול מייד מהעונשים כי הם לא מועילים ורק פוגעים. הילדה משדרת מצוקה כלשהי. למרות אתם מפנקים אותה ומדתלים להיות הורים טובים משהו עדיין קשה לה וכנראה זו הדרך שלה לאותת עליו. כדאי לפנות לטיפול מסודר. אולי תתחילו בהתייעצות עם פסיכולוגית בית הספר ותמשיכו משם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)